打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 唉,真係唔知點解D人會咁9架

我一開始見到一個A-C的場,之後我就入去玩啦(我用重高達AR的),之後我入到去F5,
有條友叫sd201的人話禁big,我之後就睇下個場名啦,
場名冇禁big,開場3秒之後個場名轉左就禁big,我打算轉機的時候佢就f5左了,
之後我win左,重做左場主,之後就梗係轉左個場名啦,係咪先,
之後開左場,我同佢一組,佢9到叫人kill佢,重要叫人踢我,就算我lose都可以叫我轉機姐,洗唔洗踢我呀!!!!
回復

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4394669&extra=page%3D1

唉,真係唔知點解d人會咁9架
我啱啱見到個抱怨區有新帖,之後我就入去睇下啦(我諗住入去花生的),之後我入到去,
有條友叫poopoo226的人開咗2個帖,我之後就睇下個帖名啦,
帖名完全一樣,入去3秒之後我就知道有人為咗呃帖而開2個POST
樂點姐,洗唔洗開2個POST黎呃分呀!!!!
回復 支持 反對

我冇呃POST囉,我本來在SD高達Online開在個的,點知佢們話我放錯區,咁我咪開個POST在抱怨區到囉,我點知無啦啦會有2個咩
回復 支持 反對

回復 3# poopoo226

呃分就呃分啦
    講咁多廢話拓 冇人會怪你
回復 支持 反對