查看: 3951|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【花生帖】 11月3號單挑賽 — 花生競猜活動區 >w0/

關閉 [複製鏈接]

Hello/

一眾冇參加/抽唔中單挑比賽嘅會員們,天日

大家齊齊
花生啦!!為左增加活動氣氛,即日至第

一埸比賽開始,各位都可以係到競猜第二輪入選

人!!齊齊吹水食花生等睇好戲啦>w0/!!

競猜回覆表格:

1. Nakuz ID: (自已Nakuz名稱)
  2. 我認為佢入硬圍!! : (競猜對像名稱)
複製代碼

名單:

注意事項:

1.估中20樂點

2.以表格回覆後不可編輯,否則作廢

3.如欲更改競猜對像,請PM版主幫忙

4.第一埸比賽開始後交表,將不計算

5.每人只限競猜一次

~~/\-------/\~~
   /   |      |    \
  \>   \/\/   < /  一  期待2ooo分及Nakuz餅主,仲有沉船&聖龍騎士 !!>w0/
    ||||||||||||
一|               |一
    -----------
      /       \
(這是貓)
回復

Nakuz ID: 乂獵乂
我認為佢入硬圍!! : Scythe

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
藤星 + 20 Congratulations~!

查看全部評分

回復 支持 反對

Nakuz ID:ricko0429
我認為佢入硬圍!! :聖聖

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

Nakuz ID: Free殺
我認為佢入硬圍!! : 積斯

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

Nakuz ID: 鰐島亞紀人
我認為佢入硬圍!! : scythe

評分

藤星 + 20 Congratulations~!自戀!?

查看全部評分

回復 支持 反對

Nakuz ID: 腸仔好好味
我認為佢入硬圍!! : scythe

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

Nakuz ID:901020
我認為佢入硬圍!! : virture

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

Nakuz ID:alpth
我認為佢入硬圍!! : ngng6

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

Nakuz ID: yinthomas
我認為佢入硬圍!! :積斯

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

Nakuz ID: rockeyxxxx
我認為佢入硬圍!! : 積斯

評分

查看全部評分

回復 支持 反對