打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 點評自己個人強化槍械區[點評好 重重有賞!!]

圖片

把我從來沒有垂青過的黃金征服者+8
原因 誤以為+8後會有解碼器
感想 升左最無用的彈匣+2 子彈=110 升左好似無升咁

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
倉井影 + 60

查看全部評分

回復 支持 反對

圖片

把我從來沒有垂青過的黃金征服者+8
原因 誤以為+8後會有解碼器
感想 升左最無用的彈匣+2 子彈=110  ...
Charlie1012 發表於 15-10-2013 06:19

我打算強把迅疾
又是那該死的重量...

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
倉井影 + 50

查看全部評分

回復 支持 反對

我打算強把迅疾
又是那該死的重量...
hofung2010 發表於 15-10-2013 21:52

重量初始近期都出過2次 我都有買呀 不過一支終極殺陣就用哂所有貨
印象中我同你都係欠連發初? 我由玩CSO第一天佢就從來未出過連發初
真係非常受害者

不過我而家都好少用連環殺陣
我一係用隼雷一係用終極殺陣

因為我支終極殺陣真係超好用(限水路)
當時係決定左3後5彈 現在想有打算變成2傷1後5彈
原因係我呢把槍係為左水路而設 加上我已經明白as50就算0後都可以唔放左鍵爆頭
基本上由747果條超長水路為例 由水尾到水口都係我壓槍範圍 佢地想逃走都係無可能

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
倉井影 + 80

查看全部評分

回復 支持 反對

重量初始近期都出過2次 我都有買呀 不過一支終極殺陣就用哂所有貨
印象中我同你都係欠連發初? 我由玩CSO ...
Charlie1012 發表於 16-10-2013 09:08

淨係出過1次:@http://tw.patch.beanfun.com/pubad/cso/20120704_ultimateZttttttttert/thecsoevent03b.html

其它屬性都出過2次以上了

人地有得送埋:'(
http://csol.tiancity.com/homepage/event/csol131010/

評分

倉井影 + 60

查看全部評分

回復 支持 反對

淨係出過1次

其它屬性都出過2次以上了

人地有得送埋
hofung2010 發表於 16-10-2013 21:02

你的AS50什麼數值?
我對新的PSG 1 在殭屍模式的價值暫時係表示否定
連發只有65%非常失敗
加上連狙得5發子彈 絕對係最大弱點
如果在第一個彈匣無法牽制住殭屍第一波攻勢
關鍵區域會被佔據 後果就會失去地形優勢 換彈幾快都冇用  
但子彈少都可以用攻擊力去彌補 但佢攻擊力根本連+0AS50都不如

假如呢把槍會出強化 都係要好似WA2000一樣升連發
唔出強化根本不值一提 根本係SVD之流

評分

倉井影 + 60

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 595# Charlie1012

PSG-1我覺得偏向打一般戰打人用..
打C玩過下爆頭打都扣到750血只可惜定屍能力遠差過AS50..
其實正常既把槍都唔係for你打C..

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
倉井影 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  Charlie1012

PSG-1我覺得偏向打一般戰打人用..
打C玩過下爆頭打都扣到750血只可惜定屍能力遠差過A ...
gary0723 發表於 17-10-2013 02:02

問題係佢打人會唔會好得過+8WA2000同AS50先~?
回復 支持 反對

圖片**:

強化了的槍械** :魔鬼上將[爆走]
用了大約多少"一般強化" "精密強化" "初始零件": 大約50精密強 ...
[HK]Kevin 發表於 12-10-2013 16:31

基本上魔鬼係殭屍模式係無優點可言
原因係攻擊力太低
回復 支持 反對

問題係佢打人會唔會好得過+8WA2000同AS50先~?
Charlie1012 發表於 17-10-2013 04:12

唔通打一般用+8槍咩?更何況依加好多強化限制 d+8全部毫無用武之地
回復 支持 反對

你的AS50什麼數值?
我對新的PSG 1 在殭屍模式的價值暫時係表示否定
連發只有65%非常失敗
加上連狙得5發 ...
Charlie1012 發表於 16-10-2013 23:08

同你個把一樣- -5後1連2彈
回復 支持 反對