打印 上一主題 下一主題
收起左側

[AOFE]Evolution FE, 最新版本1,7 (26/1)

有圖都冇用,依加冇人識玩evo
回復 支持 反對

可以順便漢化下一些提示嗎?比如買兵點的名字。

另外,請求允許簡化转码到內地去。
回復 支持 反對

2lv步係重槍= =計埋生速夠唔夠裝甲步兵打都成問題...?
btw我係圖中6p,, 強弩無+2攻係好事黎
回復 支持 反對

BTW,, 你專登整到弓兵獨大?
基本上是但一隻弓兵招左突騎都可以秒殺其他兵
回復 支持 反對

可以順便漢化下一些提示嗎?比如買兵點的名字。

另外,請求允許簡化转码到內地去。 ...
剑为谁乱 發表於 30-1-2013 10:44

下一個版本(1,8)會將購物區名字漢化
先感謝你有心幫忙漢化, 只要附合以下條件就可以:
1. 除漢化外不修改遊戲內容(當然可以加上漢化者的名字)
2. 將完成後的簡化版本發佈去翔鷹

另外回答以上弓兵問題
1,7 蒙突路線只有1級射程, 召左應該唔會太屈機
長槍食唔到裝步係特意如此, 但若果真係過弱, 我會考慮補1攻

而家主要平衡問題都係弓兵身上
呢個係我整FE版果時都預料到, 主因係因為多左召科技呢個比較難預測既因素, 而弓兵又非常之受科技因素影響
往後版本會集中focus係調整弓兵科技線, 前題仍然係盡量不改血不改攻
回復 支持 反對

回復 45# 小門

看來不符合第二條件,因為我被翔鷹封號了。
回復 支持 反對

回復  小門

看來不符合第二條件,因為我被翔鷹封號了。
剑为谁乱 發表於 31-1-2013 19:05

......為啥會被翔鷹封號啊?
回復 支持 反對

回復 45# 小門

科技係一個問題,,, 第二個問題係匈騎無防,3LV兵計埋出速可以比2LV既弩兵射返轉頭,,,ORZ
回復 支持 反對

...作為1個忠實既evo fans 其實我都唔想咁講 呢版evo根本弱智 - - 真係玩到嬲
lower 點解唔使升max LV
帖木點解咁貴

最火呢樣,,,,,投石機隔住海打人....
一開波行弓路線 上弩炮 合投石機隔海打人,點修都死!!!! Lv4兵點攻得入弩炮
回復 支持 反對

點解爆KILLS而家會即死? 一D提示都冇?
回復 支持 反對