打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《SD高達》推倒賈圖大作戰

都唔知點講好....好圖自然是好....不過50場.........
回復 支持 反對

大家都係自-動-裝-哂-CONDOM算啦
回復 支持 反對

我假設佢5分鐘一場 要用4個幾鐘
再計返買優惠包個價錢... 值得嗎?
kmg 發表於 14-5-2013 23:45

韓國做個新任務好沒福利 特別分n服
d人 又點會評隻online game高分 給你這個月高業績又如何
點解我要額外花錢消費 優惠包? 就算購s機優惠包150元
部sr優惠包都298元啦

現在個問題韓能做隻game出來 根本明明不打算額外不花錢直接要機
就算發達左或每個月1萬8000千-3萬 人工
每個月花1千元 拿到消費獎 回饋獎 又如何
我花錢 但一定會覺得這是個好遊戲?我會評分高 ?1至5分

現在韓能間接地 同我地玩家講 想要 就同佢打份工
做死人唔填命 唔好同講 1次就中

你親手用g幣抽材料 用g幣要s圖 親手升到指定材料
合完再升到王牌或特1 或以上 作為對戰

之後更新前或更新後 不斷準備下一部新機材料 重覆又重覆
現在我就係接近咩都想要

我原本只要00系列 韓服拿完錢見太廚 沒得搵錢 就削
又舊機技能,武器被新機 完全虐待

cso 都沒你sdgo 敢明顯強逼你去入點
例子 我去國服 4頁機庫 沒2等兵任果8000g幣
被逼拿過曬時的材料機
最初就唔應該 開帳玩sdgo

韓能做game 出來的感覺明騙錢 雙經沒改機 就沒效率

我就係活在過去 浪費我時間還令我後悔玩 你韓能做出來的game
你評分高得去邊

ps3又係 敢遲先有200gb 主機 敢遲先2000元一部主機
回復 支持 反對

這個活動真的是要補償那些一直說刷不到圖的玩家嗎?看來像是懲罰他們多一點
回復 支持 反對

名名有圖都唔出,你話麻唔麻煩,冇人幫卡點可能有,有加都冇用
回復 支持 反對

好左一日
又開始LAG
如果個版可以講粗口
講一晚都未講完
回復 支持 反對

點解SD活動/任務有事成日懶賈圖~

賈圖;為了再次高揭吉翁的理想,為了成就星塵作戰,傻佬門唷,我回來了 !
回復 支持 反對

我比較想知道就咁打50次 不能完成任務計計先, 如果要完成,冇人會同佢做,直接等圖;不知國服出左圖?.?
回復 支持 反對

打到第49場無 la la 中左假圖今就好笑 la!!  
回復 支持 反對

我比較想知道就咁打50次 不能完成任務計計先, 如果要完成,冇人會同佢做,直接等圖;不知國服出左圖?.? ...
grapeslai2009 發表於 15-5-2013 12:21

我記憶中 好像沒見過 賈圖專用機 m或g圖
只有見到西瑪專用機 m圖
回復 支持 反對