查看: 2754|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 黑兔任必過方法

只需一個卡同一加速就可以
機體俥容:一部通指機(bs籃迷/fazz),2部重ew,一部2武豆豆的機(加速)裝道具(預備彈x)

第一關
打死mkII就可以(這一關可卡又可以5卡,重點比通指開技)
第二關
通指機同2部重ew保膠,而加速就保mkII,只要個boss一出食道具(會有10秒2武無限彈)
以最快速度秒左隻boss之後反去保膠,mkII就會15秒內到,在15內加速盡可能在前方(怪出生地方)清怪
MkII到膠p2完
第三關
卡手入動畫即卡,其他人打boss打剩一血,359即殺就可以
如果要經未殺高渣古拿經

回復

所謂既必過咪又係靠神秘力量
回復 支持 反對

機體俥容:一部通指機(bs籃迷/fazz),2部重ew,一部2武豆豆的機(加速)裝道具( ...
BIGSING2 發表於 18-5-2013 16:47

其實唔使咁煩, 第二關2個人用定身槍輪流定王就ok,

主要是上前守膠囊最少要兩個人, 要一個守上射前方的怪, 一至二個守下留意兩邊刷出的怪及守上身後的怪就ok, 守得唔好就好快玩完

第一二關, 唔用神秘力量其實都OK, 不過守膠囊的一定要分工分得好, 機本身要夠硬, 及要全攻OC5以上電筒光武加導彈

不過第三關, 都係"嘟358"吧啦, 因為太煩, 有另一隻王出來打死左又會重生, 隻王尊尼本身又超硬, 超速斬會心都要起碼斬10秒先斬得死, 仲硬過自護號

如果真係要硬過, 就最好 企四角, 牛油 + 跳起放 導彈 + 電筒光武, 一邊清兵 一邊打 尊尼 就ok, 不用打另一隻王, 因為打死左會再出, 晒時間

其實 隻王 尊尼 是可以斬, 及不會倒地的, 如果隊友是刀法專精就可以上去斬將奪旗

回復 支持 反對

如果你話要卡呀OR+速先可以過咁你不如貼果D下載 LINE 出黎就算.ED過關攻略其實應該係教人係不靠其他程式下過.另外如果有加速同卡仲洗j睇你個post
回復 支持 反對

又係啲垃圾攻略
回復 支持 反對

其實唔洗講大家都知....仲要prtsc都唔識
回復 支持 反對

第一埸真係夠火就冇問題;

第二埸2樓有曬方法;

第三埸基本上4個人係石後打就得。

有外掛都過唔到請劈掉重練~/

(王會自動過多人地方,而導彈又炸你唔中)
回復 支持 反對

其實不用那麼複雜, 找一兩個高手, 跟着他們說的去做

一般那些額外程式也不用也行
回復 支持 反對

機體俥容:一部通指機(bs籃迷/fazz),2部重ew,一部2武豆豆的機(加速)裝道具( ...

你個POST得呢句就得啦,你打埋落去有咩意義? 又唔見你打要多兩個二打六?
回復 支持 反對

有呢句,此post 已完……
回復 支持 反對