打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 6月4日 維護完MK-II圖再次未解決

回復  my92149

SORRY曬,我以為真係合唔到
   BTW我都明有圖有真相

但係我FD真係聽完第一個講話合 ...
anguswhl 發表於 28-5-2013 21:28

我一張圖都無收過
之前一刷中果時個蛋張圖係出AS S高

禁大個BUG都知係伏LA

我只係中過2張CS圖一直擺響保險箱擺到今日

而家問題好大機會都係今日之前收左有BUG果陣刷中嘅CS圖入設計圖庫果到可能改唔番

要G1 逐個CHECK中左圖但又收左再幫你地改番好應該都唔小工程

佢一直都無咩表示可能就係未諗掂辦法

我諗好大機會都係要中左伏果D再刷過(我諗姐 )

(因為唔知會唔會有D人比起CS圖 AS圖更加很想要吧...又唔知有冇人已經合鬼埋部AS S高出來 不過依個都唔係重點)
回復 支持 反對

回復 31# my92149

咁唔怪得,我朋友之前收左一張,冇DEL過,可能就係因為咁,搞到再收都係AS S高,GG左
   BTW唔該曬
回復 支持 反對

回復  my92149

咁唔怪得,我朋友之前收左一張,冇DEL過,可能就係因為咁,搞到再收都係AS S高,GG左
   BT ...
anguswhl 發表於 28-5-2013 21:43

仍然係AS 圖張CS (因為係收左張圖?你地得果D係唔係末收圖先之前~,~?)咁係唔係要回G M, 又要等維護先整~.~"?
回復 支持 反對

仍然係AS 圖張CS (因為係收左張圖?你地得果D係唔係末收圖先之前~,~?)咁係唔係要回G M, 又要等維護先整~.~" ...
grapeslai2009 發表於 28-5-2013 21:52

好彩我見到有人合左先收

回復 支持 反對

回復 19# qq369

我什麼都看唔到

最近兩個新任個問題, 點解官方唔出來解畫呢?

起碼道歉聲明及修復時間表都要交代下啦

[/td][/t ...
dragoonkwok 發表於 28-5-2013 16:24

到時唔認數 就真係 誠信破產再破產
引用 唔知幾時邊度出現的一句 [信你一成 雙目失明 ]
回復 支持 反對

no take the bs map, delete after 30days, take the bs map cannot use the map room
BARATHUM 發表於 28-5-2013 17:17

乜7野BS地圖
回復 支持 反對

好想知 MKII02圖 打算幾時修好

回復  qq369

我什麼都看唔到

引用 唔知幾時邊度出現的一句 [信你 ...
永恆fung 發表於 29-5-2013 14:41

都冇話要連繼50場, 分開做都得啦
話說呢張AS圖是我玩sd咁耐, 第一張刷唔到的圖

《SD高達》推倒賈圖大作戰

由於早前營運基地中的GM收到各地戰線中的皇牌機師回報,賈圖私藏的多張「格魯古古(賈圖專用機)設計圖」已於迪拉斯艦隊的據點中發現!現在只要在
指定日期內通過奔馳而過的風暴(Expert) 50次 ,即可獲得「格魯古古(賈圖專用機)設計圖」一張!

活動開始時間:2013年05月26日
活動結束時間:2013年06月07日
活動內容:
於05月26日至6月7日內通過奔馳而過的風暴(Expert) 50次,即可獲得「格魯古古(賈圖專用機)設計圖」一張

活動規則:
1.玩家
必須於活動時間內上線進行最少50場指定的原作任務,才能判定為有效次數!
2.活動條件;
每日進行有效的對戰只統計奔馳而過的風暴(Expert)的場數,而其他任務或對戰並不作計算。
3.玩家通過非法軟件或程序漏洞取得的結果將不多承認,一經發現將嚴格處罰。
4.官方保留本活動的最終決策權!  

特此公告!

回復 支持 反對

都冇話要連繼50場, 分開做都得啦
dragoonkwok 發表於 29-5-2013 15:01

我就係唔想 到時想做的時候 又無人做
又無時間做

遲d連10日10場都怕 中間一天 出外活動或工作
回復 支持 反對

我就係唔想 到時想做的時候 又無人做
又無時間做

遲d連10日10場都怕 中間一天 出外活動或工作 ...
永恆fung 發表於 29-5-2013 15:04

宅fung, 出面天氣好很熱, 間中有雷暴和狂風暴乳x 錯字 雨先啱, 記得帶水、帶外套、帶傘
回復 支持 反對

回復  qq369

我什麼都看唔到

引用 唔知幾時邊度出現的一句 [信你 ...
永恆fung 發表於 29-5-2013 14:41

我話佢到而加都唔改架獄天,女妖,cs包,mk2包 一共12架料機佔哂我機位
同埋我等g圖女妖唔好?到而加都合唔到不如等出g
回復 支持 反對