查看: 9792|回復: 71
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 6月4日 維護完MK-II圖再次未解決

維護完MK-II圖問題未解決等左咁耐
上星期兩次維護同整BUG,再加今日,三次,乜都冇,到底搞乜?_?
CS又未改,MK-II又未改,合毛?_?

殺40果D獎就派左

連個收集獎都過左4日,達成唔到之餘都算,到呢加都冇得合,算點
====================================================
6月4日維護完仲係未解決MK-II圖
回復

收到既就得殺40獎
回復 支持 反對

佢唔整番我都唔會刷住<_<
回復 支持 反對

等下等下, 過左三十日刪埋我張圖都似........
回復 支持 反對

仲以為有人回覆G M 收集賞,算(個活動24號完結左,睇黎冇人理會);希望盡快整番張圖
回復 支持 反對

真係火都黎!!!
張圖係第1頁 搞到我咩圖都合唔到!!
G1有冇搞錯呀!!仲未整好
我唔理今次一定要賠償呀
回復 支持 反對

最近兩個新任個問題, 點解官方唔出來解畫呢?

起碼道歉聲明及修復時間表都要交代下啦

信件類別:遊戲活動
事件發生時間:2013-05-28 16:25:00
詳細描述:
任務設計圖紙bug令機體收集活動不能完成

1) 奔馳而過的風暴(Expert),(AS)格魯古古(賈圖專用機)設計圖,及(CS)吉姆加農設計圖, 刷出圖的機率太細, 細到跟本不合理, 自這任務推出以來根本沒人能夠正常刷出來, 其他任務根本不會這樣, 雖然官方另有活動補回圖紙, 但一個根本不能刷出任務圖紙的任務, 官方沒有去處理和修正出圖機率, 這是正常嗎?

2) 原作任務黑色高達的任務設計圖有bug,(BS)高達MK-II(泰坦斯2號機)收取後再進入設計圖庫後會彈game,及(CS)吉姆加農設計圖 收取後會變為 S Ex-S高達, 已經兩個星期還沒修好設計圖紙的bug, 以至出現一系列的問題

3) 5月份機體收集賞組合三, 因為(BS)高達MK-II(泰坦斯2號機)的任務設計圖有bug, 不能合成機體, 以至不能完成機體收集組合三:(AS)Z高達(光束軍刀裝備) + (BS)高達MK-II(泰坦斯2號機) + (B)高達MK-II

最近兩個新任務的設計圖紙問題十分嚴重, 點解官方不出來解畫呢?
起碼道歉聲明及修復時間表都要交代一下吧!  

GM 回覆
信件狀態:已回覆  
負責 GM:gm07
信件提交時間:2013-05-28 16:43:38
GM 處理時間:2013-05-28 16:58:22
GM 回覆內容:
親愛的玩家您好:

感謝您的來信,請閣下將遊戲帳號、密碼和聯絡電話電郵到csjz@gameone.com,工作人員會登入測試。

感謝閣下的支持和愛護,歡迎再次使用『GO!智傲客服系統』  
信件跟進 及 補充
留言、補充:
刷 新
我在 [ 05-28 17:00 ] 留言說:
測試什麼? 全玩家都知道出了什麼事? 還要我提供帳號給官方測試什麼? 請用心回覆玩家的投訴!!!!

回復 支持 反對

下個月更新先改返張圖真係_佢
回復 支持 反對

no take the bs map, delete after 30days, take the bs map cannot use the map room
回復 支持 反對

no take the bs map, delete after 30days, take the bs map cannot use the map room
BARATHUM 發表於 28-5-2013 17:17

BS MKII02 可以收圖, 但不要收在圖庫 第一頁及第五頁, 否則一入圖庫便會彈game, 收在2~4頁或6-~10頁便可
CS 吉姆加農, 先不要收, 再等等吧, 如果收了的話就capture圖出信比gm收gm日後圖bug修復後幫你改回
回復 支持 反對