打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 再見SDGO.

唉!!!又有人走
回復 支持 反對

走啦我吾想搞大佢
回復 支持 反對

走啦,冇人歡迎你,以為自己係咩(笑
回復 支持 反對

好多高手都走了.不過我認為港服不足幾年沒了                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          沒了 說笑的
回復 支持 反對

走唔係問題 但唔該唔好以為為咩現實所以唔玩
咩玩GAME有咩義意 唔好扮曬成熟啦
玩GAME有咩義意同你講玩game學到咩野一樣都係廢話
為學業就為學業 唔好講d扮曬大道理o既說話
唔好講咩後悔曬左咁多時間 做左就係做左 要宜家後悔不如做好宜家o既事
人大左係會成熟 但唔係乜都擺現實兩個字出黎
唔係要責怪你d咩 只係想希望你真係諗清楚你自己o既說話
回復 支持 反對

走唔係問題 但唔該唔好以為為咩現實所以唔玩
咩玩GAME有咩義意 唔好扮曬成熟啦
玩GAME有咩義意同你講玩game ...
Davehi 發表於 4-6-2013 13:10

無扮成熟,有D野遲早要面對,我仲係唔知時日果時咪又係日日玩,你估我果時唔係好似你咁諗?
當你覺得要返工,有好多野做,好大壓力,你就會覺得一隻GAME係多餘

GAME,最好玩少一隻少一隻.

唔好比個GAME控制左你既時間

BTW,你鍾意插就繼續插,但唔好係度罵戰.
回復 支持 反對

結果P&D(?)XD
回復 支持 反對

無扮成熟,有D野遲早要面對,我仲係唔知時日果時咪又係日日玩,你估我果時唔係好似你咁諗?:ha ...
運命之炎厄 發表於 4-6-2013 18:05

面對還面對 但現實兩個字唔係你所講好多野做好大壓力你仲未知真正o既現實係講緊乜野
我都唔係中學生為考試過日
但唔好話咩玩game係多餘,係冇義意
反而係玩game點解要有義意
工作係永世都做唔曬
你可以話唔好比game控制你 但點解你唔識講唔好比工作控制你
當你知咩係真正現實 你就知工作時數長好多野做都只係表面野黎
回復 支持 反對

嗯,你係唔係果個係SD版度自爆FB果個

你鍾意啦,我係垃圾. ...
運命之炎厄 發表於 2-6-2013 19:25

自爆? link呢垃圾
回復 支持 反對

哦!88
回復 支持 反對