查看: 5624|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有一些事情講出口?總好過收收埋埋

如內容+字海字詞令你非常不安的 請上一頁

先介紹一下自己?

又不記得自己幾時玩(又12歲玩 一時停一時又玩直到我17歳) 又淨系記得重劍高達as時代起玩。。。。

在沈迷SD裏的喜悅哀的生活長久記
當初個個都系新仔 大家互射 但衝來斬 是非常少(競技埸)

在說任務...第一個接觸的埸是守火箭 大家都系用個人任務

的機射來射去 最重要的是WIN左的成功感 (是最深刻的記憶)

之後又一次7仔出左一個100$包(又B機飛翼.a機重高,B機籃迷網) 己心秤秤跳

請注意:請看看就算吧! 不要以身試法/如版主要修改 請通知本人@_@

之後當7仔售員吾覺眼 就M左去 後來...當然是沒事 ~~

但始終會被人發現 (我就是個末知道錯.並不改男生 @_@

之後我就入左序號~抽機吧...很緊張 我的期望是重高 (原因大隻?為高攻+型)

結果.................B機飛翼!!!!! 個?心情都幾滿意ga.. =0= 之後就去

競技場show下隻稀量的B機飛翼同試下<o> 一玩....爽爆

一隻一隻被我狂秒!秒!秒 (對方是All c機=_=) 愈玩愈瘋

在諗下先.........UM....又記得個時4人隊最正 玲到1勝就

是我為了玩4人隊這份意思了 之後我就同堂表弟一齊4人隊

大家日日簡競技埸黎埽人....希望大家吾好笑死... 我地掃既定義

1.四個拳找競技埸後一開波就衝去敵方.在衝去中..打句一齊衝出去殺!!!

結果有兩個死哂/-6地成功衝出去殺哂 0.0

2.四個大機(5系死用一隻大機)找競技埸/太陽城 最記得用大魔又系一開波就衝去敵方一齊衝出去用1技好似踩地雷更... ~~~

結果撞到對方又系四個大機就五十五十/八式在此/-6地成功衝出去殺哂

一句話正正正正~HI爆 吾知系更先同堂表弟更FD 又游水又出去玩.食,,

之後大家各自各後 沒聯絡... 回正題..又正常地玩既歡樂 更又不正常地玩既歡樂..哈哈

何為不正常地玩既歡樂呢? 就是改機模式 即是改後變你想變你的表面機體 在詳細地?

就是改SD GUNDAM SYSTEM MOD... 個陣時一下秒個D不在講...改到表面機體惡魔高達/流星號自由

都... 之後就將阿布2改為?下秒 因又招技系無限射 好像改機一樣。。。 之後系更叫堂表弟入四人

隊?1勝又1勝 又時同D改機友PK 但最重要系個時POU開四人隊時已有123勝 個時又一隊四人隊同我

PK時:不如你用改機秒左個POU開四人隊 我毫不猶兒 就立刻同POU個隊PK 結果..大家都知吧=0=.

之後YOUTUBE見到POU影低左秒POU開四人隊時已有123勝 我個?系更RE(笑死..)

諗番起都重系想笑-_-...

個人感受:

如果SD所有玩家看到某一向不安
                                                         我都要講向sORRY! ~~~

同埋我個殺手之達這個AC重末封 (反咉出代出管理SD ONLINE的成果
        B機飛翼AC名:軟雪糕 可加來SEE下 @__________@

完~      
              有咩講 隨隨便留言LA
回復

你up咩……仲開集中帖
回復 支持 反對

集中帖你開架?
回復 支持 反對

題目&文章好似一D關係都無
我亦唔知你想表達D咩..
回復 支持 反對

返屋企早抖
回復 支持 反對