樓主: dragoonkwok
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 剛剛6/19刷到MKII02圖還是ZII =.=a

我跟本買點都買得好少, 多數一個月先買一百至二百, 以前都會間中買下四百幾拿充值機體獎, 不過充值消費 ...
dragoonkwok 發表於 20-6-2013 03:29

成堆機庫囉你
回復 支持 反對

成堆機庫囉你
小黑死神 發表於 20-6-2013 03:31

玩左差不多四年啦, 入點多數是買機庫, 升機儲機放材料合機, 我都未好似啊邊個邊個咁爆頂二百頁

我果一兩百跟本唔夠人哋九牛一毛啦

好多人哋抽隻S機都四百粒以上, 千幾二千粒都唔中啦果d post樂古成日都見到
回復 支持 反對

吓!? 原本隻GAME入面, 明明有得刷、又已經刷到圖, 做咩要用錢買?

如果好似SS圖是無得刷, 明碼實價, 想 ...
dragoonkwok 發表於 20-6-2013 02:59

我是以我自己角度出發..我根本冇時間去刷圖.......

再者32元一部大眾BS機優惠包叫做合情合理,再者而家既BR機優惠包50幾蚊也叫做差不多

當然G1出錯係好唔應該,假圖事件一單, MK仔事件一單, 這理應G1盡快賠俾玩家(可惜G1又拖完當冇數)

不過不需要罵我腦殘吧, 關我屁事@@
回復 支持 反對

玩左差不多四年啦, 入點多數是買機庫, 升機儲機放材料合機, 我都未好似啊邊個邊個咁爆頂二百頁

我果 ...
dragoonkwok 發表於 20-6-2013 03:36

如果玩儲機, 的確要100頁以上........
回復 支持 反對

我是以我自己角度出發..我根本冇時間去刷圖.......

再者32元一部大眾BS機優惠包叫做合情合理,再者 ...
雷臣 發表於 20-6-2013 11:04

我放張圖唔使埋, 有時多手無聊亂放

我知雷臣你貴人事忙, 再者你用M玩, 我地呢d閒人要多謝你幫手供養埋呢隻game先啱

不過隻GAME就真喺唔生性, 唔值得再放咁多水去養囉, 呢三個月我都無入點啦, 真喺入唔落手

其實如果好似部份機咁, 例如現在一些新的BR、AR一定要用M買也不為過, 而且明碼實價, 亦是正路搵銀的方法

但好似五月咁, 明明張圖有事, 機體收集活動又做唔到, 又唔調整, 假圖連圖都無, 黑兔靈異事件沒完沒了

AR女妖又唔放自定, 連M自定都唔放, 有錢都唔識搵, 其實可以先出優惠包, 再出M自定, 跟住才G自定啦, 都唔明搞左隻GAME咁耐都咁腦殘

泡菜/狗油/雞瘟的遊戲設定、市場策略、管理等都存在好大問題, 次次更新都出事, 鑊左又唔出來道歉解話, 家下好似呢隻game冇人理咁, 錯到離晒大譜, 真喺開創遊戲界先河

其實泡菜呢隻game個設計真喺好難搵錢, 有得比人刷圖, 又出M機、M圖、M優惠包、S可以用G圖合大大降低幸蛋收入, 久唔久又送SS倒米, 仲搞野喺強勁的SR機體有G自定, 而SS就只可以用M買/抽, 狗油/雞瘟在中伏之下仲做埋好多d低b野, 先搞成咁日咁個田地

我呢排都少左玩sd, 都喺打完對戰就off, "的士氣"很低下

回復 支持 反對

咁咪好lo ZII圖可以免費囉
回復 支持 反對

推到派為止
回復 支持 反對

我放張圖唔使埋, 有時多手無聊亂放

我知雷臣你貴人事忙, 再者你用M玩, 我地呢d閒人要多謝你幫手供 ...
dragoonkwok 發表於 20-6-2013 11:32

唔係甘講, 我出錢你出力者, 消費玩家負責出錢, 非消費玩家負責出力支持人流
(如果隻GAME冇人上線, 我都唔玩啦)

消費玩家付出既係金錢,得到既係更多既機體
非消費玩家付出時間也能得出部分機體
本身就係平衡的..不過.......

G1搞到....
消費玩家買既野貨不對辦,付出既金錢越來越多, 得到既越來越少 (如不幸蛋及消費獎)

非消費玩家刷圖既時間越來越長, 得到既機體離奇失蹤

隻GAME本身最賺錢就在幸蛋同埋M自定上面, 不過G1不停努力亂加價趕客走
加上伺服器經常神LAG

能堅持多久就不知了...

話說PS3最近出左隻新高達ONLINE 應該不錯玩的, 未玩過, 但感覺應該跟高達戰記差不多,
0079系列大戰........
回復 支持 反對

推到派為止
miceho97 發表於 20-6-2013 13:25

有人日日嘈就實派

利申:冇MK仔圖同埋唔會刷MK仔圖, 到時可能買MK仔優惠包
回復 支持 反對

唔係甘講, 我出錢你出力者, 消費玩家負責出錢, 非消費玩家負責出力支持人流
(如果隻GAME冇人上線, 我都唔 ...
雷臣 發表於 20-6-2013 14:49

PS3等左好耐, 不過隻game公測好耐, 仲喺日版本土, 即喺隨時可能block, 等出中文/英文版穩陣啦
回復 支持 反對