樓主: dragoonkwok
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 剛剛6/19刷到MKII02圖還是ZII =.=a

甘正?!
回復 支持 反對

問題係宜家又變返 AS S高達  
Gameone幾時肯正面回應  Gameone官方專員何在 ...
kennylam25 發表於 23-6-2013 16:40

SO KAI
回復 支持 反對

回復 52# dragoonkwok

K哥d G幣由70萬蒸發到得返4千G
係咪有大部份去左挑戰木瓜抽女妖
回復 支持 反對

回復  dragoonkwok

K哥d G幣由70萬蒸發到得返4千G
係咪有大部份去左挑戰木瓜抽女妖 ...
kennyhon 發表於 24-6-2013 00:10

合機/抽機/抽材料機, 無抽木瓜,

女妖抽G自定好過啦, G自定包中, 木瓜是一個頻咁多人去爭, 抽唔過

無所謂, G幣唔使用真錢, 慢慢打日任/刷任,

如果得閒/有心機刷任的話, 下個月又有50萬G以上

回復 支持 反對

合機/抽機/抽材料機, 無抽木瓜,

女妖抽G自定好過啦, G自定包中, 木瓜是一個頻咁多人去爭, 抽唔過 :dizz ...
dragoonkwok 發表於 24-6-2013 00:42

一日刷哂日任都得8500-9500G,加埋成個月得30萬左右
有冇咁好彩或者咁得閒刷到50M....
係咪計埋雙經先岩岩好/多少少(有的話)
回復 支持 反對

i want my mkii back
回復 支持 反對

都吾知可以邊次更新完係可以冇BUG= =
回復 支持 反對

一日刷哂日任都得8500-9500G,加埋成個月得30萬左右
有冇咁好彩或者咁得閒刷到50M....
係咪計埋雙經 ...
kennyhon 發表於 24-6-2013 01:15

如果有收集機+做活動, 多數有副官送, 日任 + 雙經 起碼50萬G以上, 上個月70萬G都係咁儲返來, 仲要中間抽左10萬G的Delta Gundam乗其他材料機, 加上平時打日任有買戰艦道具和V苗, 實際上仲要加上我刷左幾日黑兔, 和超過50場以上的假圖活動, 而少左刷阿里巴巴空, 基本上如果有心機刷阿里巴巴空, 加上雙經和副官, 我喺全手刷, 都一個月有80萬以上

回復 支持 反對

K 大 Gameone有冇真係幫你改返d 設計圖

我沉日send信去客服 都係叫我再send email去 csjz@gameone.com
但係我覺得佢要我俾埋密碼怪怪地  官方唔係要帳號名稱就夠啦咩 點解要密碼
只是覺得有點怪
回復 支持 反對

岩岩今日(25/6/2013)維護完測試...
回復 支持 反對