打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 對於網頁活動更新,有感而發

其實大部份人都係抽紅油
回復 支持 反對

支持henry哥
回復 支持 反對

G1之前好多活動都無視左,你咪當呢個活動作為對我地既補償囉
呢個活動仲有積分個個都知咁滯,點解咁耐都無人出聲?就係因為
玩家都想擴大自己既利益,但想問我地又拎得幾多呢?24小時不停玩?(掛機另計),有幾貪?

實有人話都要顧G1既利益,我明,但對比之前既活動
玩家係之前,定係而家既G1損失大D?好明顯係玩家

果個POST既樓主講''我只係好心想提下哥d唔知or唔記得左昵件事既人,等佢地唔好草左幾十分都蒙盛盛je''
呢句真係笑到我,係SD真係唔記得既人有幾多?
你見你個POST咁多負皮同負面回覆都知道有幾多人知呢件事啦,有必要你提?

果個POST既樓主又話''散人都好唔該比d heart'',我而家就係好有HEART咁講
我唔係話我地唔提G1係度拎分係岩,但係無必要開呢個POST,好似驚死無人知咁
咁想問G1對活動既態度又岩唔岩?咁你咪唔好搞咁多野,我地各位都知咪OK囉

做咩而家要搞到咁?
仲話''d回覆部分同copy番黎冇乜分別囉'',咁G1回覆我地果D又可嘗唔係COPY?.?
henry147 發表於 21-6-2013 18:05

首先另外一個post唔評論,針對件事。
第一、紅字擺明歪理,其他野點可以放埋一齊講,一樣還一樣
第二、拎得少唔代表無拎,e家唔係拎幾多既問題,係你有無拎,打個例子:"你拾遺不報左一蚊,你係拎得好少,但你始終有拾遺不報"
第三、任何活動參加與否,最終決定權都喺你地身上,何況早排d活動其實都唔錯,執勤送錢,四週年送機,你覺得自己損失好大其實由頭都尾係你參加佢d活動
最後,唔該唔好將歪理合理化
回復 支持 反對

多得個煋人唔少.......我仲想抽多啲紅色
(街場見鑊打鑊)
回復 支持 反對

想話比人知仲繼續緊都係遊戲入面講啦
做野唔用腦就搞到咁啦
回復 支持 反對

連攞死神ew,防爆,g既唯一途徑都無_埋 真係無心著雷劈
回復 支持 反對

回復 28# 天才A
你咁講都幾矛盾咁點解佢要開post去提人
唔直接寄信比官方
如果要提人又唔係game入面提
提完人有得繼續抽同時又話人貪得無厭
擺明膠人一個啦佢
回復 支持 反對

回復  天才A
唔直接寄信比官方
提完 ...
a90600858 發表於 22-6-2013 13:16

佢傻左係度不知所謂關我咩事...
反正人地OFF 左活動仲係度攞獎品真係不該囉...
回復 支持 反對

我真係HI 9佢條HIHI
回復 支持 反對

回復  天才A
唔直接寄信比官方
提完 ...
a90600858 發表於 22-6-2013 13:16
佢原本真係為左提人既,點估到你地會俾尐咁既反應佢姐...
最後咪覺得你地貪得無厭囉
回復 支持 反對