打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 對於網頁活動更新,有感而發

回復 40# kakakahong

我本來都唔想講,但你話佢半來想提人,真係笑到我
就算係提都唔會傻仔到係NAKUZ提?驚死餅主唔知?
其實點會估唔到我地D反應姐?
提人,呢個笑到我
回復 支持 反對

只可講句 "傻仔來ge"

好多野暗啞底知就算, 唔好周圍揚啦

以前長輩會教小朋友, 唔好咩都呱呱叫, 凡喺關于爭權利和大圍利益的事, 都要問過長輩先好做, 以免斷人米路得罪人害街坊犯眾憎

好似"嘟""嘟嘟""抽x方法"呢d都揚到通街都喺, 一陣比雞瘟剷埋就好笑
回復 支持 反對

回復  kakakahong

我本來都唔想講,但你話佢半來想提人,真係笑到我
就算係提都唔會傻仔到係NAKUZ提?驚死 ...
henry147 發表於 22-6-2013 14:20

哈...放系樂古就等於佢唔係為左提人,係害人(害到你地冇得抽)....咩理論..但無疑既係,佢方法做錯,呢樣我唔反對,
我只係認為,有必要對佢人身攻擊嗎?
同埋,點解同一性質既post(http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4429280&extra=&page=3)
對待會咁大分別?
即係版主唔做野=可以唔插??
哈哈.....個活動開多左兩個月都未夠嗎??仲想開幾耐..不如叫Gameone將佢變成永久活動啦,到時人人歡喜~哈哈哈
咩歪理啊...有尐人成日話未換乜,未換乜....兩個月啦大佬...有心機要抽既一定抽到啦
btw..我懶得再回應啦,件事唔做都做左,你地鍾意插就繼續插,鍾意點抱怨就繼續抱怨啦,I never mind,that all
回復 支持 反對

回復 43# kakakahong

害人?求解釋點害
回復 支持 反對

佢傻左係度不知所謂關我咩事...
反正人地OFF 左活動仲係度攞獎品真係不該囉... ...
天才A 發表於 22-6-2013 13:41

我以為你支持果個傻仔姐sor
回復 支持 反對

個活動耐左G1就即刻改甘好效率既?甘點解張MKII圖到宜家都未好?
回復 支持 反對