查看: 66186|回復: 68
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 得返你1個就無勝算 ? 體育精神 ?

話說本人都好少係港服街場, 但今日比我發現2位紅星人兄 (紅慧星馬沙竹 ,  星卍晴)
有感而發, 想同大家傾下一個問題.

Question: 如果一場死亡競賽得返你自己一個, 你會吾會繼續打?

(一定有人話, 如果對面得返1,2個咪打lo)
但大家有無諗過, 咩叫體育精神.
我拎足球泥做例,
(某球隊落後時,仍採取積極既進攻陣式,不會求其等完場就算,那球隊便稱得上有體育精神。)

我今日就係甘, 比2位港服紅星大哥插!
得返我1個果時, 就叫我停, 吾可以殺,
但佢地就採取攻勢, 甘我反擊,最終.....

本人用s級fazz高達
紅慧星馬沙竹<---- 言語極為過份, 自己死了2命, 就說我(正係識用導彈汁雞)
被2人圍攻下, 我為有出此金句. (我都吾想,但佢地真係好過份)

我個場既戰績:

最後當然被*紅慧星馬沙竹*kick了

其實我都係想講, 得返你1個都可以打落去既, 未必輸既.
因為其他隊友都係到睇緊你, 得返你先可以為佢地帶來勝利.
如果連最基本既體育精神都無, 你連個5分鐘都係浪費時間.

最後送大家幾張圖, 鼓勵大家日後得返自己都仲有機會win!

還有, 如果這2位人兄仲有咩對本人不滿意, 可以隨時泥搵我, 我得閒一定同你玩~
係甘多啦!
回復

話說本人都好少係港服街場, 但今日比我發現2位紅星人兄 (紅彗星馬沙竹 ,  星卍晴)
有感而發, 想同大家傾下 ...
xJefferSoNx 發表於 16-8-2013 01:40

支持喇
回復 支持 反對

可惜你同星卍晴一隊
如果唔係實踢佢2個xdd
回復 支持 反對

支持閣下,比著我都會繼續打
p.s.
本人都身為紅星,但我唔會要求對方停手(但是未夠259會叫你停手,夠鐘繼續開打)快快完場
仲有,佢唔係紅星係紅
回復 支持 反對

樓主e d高玩都有人敢串-.-真係井底之蛙
回復 支持 反對

Question: 如果一場死亡競賽得返你自己一個, 你會吾會繼續打?
xJefferSoNx 發表於 16-8-2013 01:40

我會!! 學葉問(我要打4個!!)(說笑

不過如果遇到這兩位高手,挑其中一個都有問題

另一方面,59的話就會先說明雙方停手

不然我會追着消我血的那個人來打
回復 支持 反對

樓主e d高玩都有人敢串-.-真係井底之蛙
ckchowhk1 發表於 16-8-2013 02:24

人家都說了很少在港服街場

不過說起,我都很少見馬仔串人
回復 支持 反對

支持,呢D真係叫體育精神,同埋有乜理由要對方停手?佢大D?
PS:曾經係街場見過一位用C機既都戰到最后,同隊用緊A機既都死晒佢仲打緊,雖然最后都係輸左,不過佢真係幾勁,最緊要既係佢好有體育精神...
回復 支持 反對

請問一下做d咩係唔晒時間
回復 支持 反對

一系雙方唔好打,一系繼續打

最憎D叫258就以為贏硬可以打到人地剩低好少血

之前我都開過post討論過258 ge意義,

但系始終系有D人ON J,冇藥可救
回復 支持 反對