打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 星卍晴:我真係唔識你老鼠wor!

首先,你身為一位紅星玩家,我對你好失望,港服變成依家甘可能都有少少關你事,你呢d吾比機會人,狗眼看人 ...
xJefferSoNx 發表於 17-8-2013 03:09

258手停腳停J停好不?

人地明顯個勢係嬴你個方點打你,你唔還手,就唔會講到係你錯.

你又要懶係野好似"我可以逆轉,吹?"

BTW我唔係好清楚發生咩事,不過見閣下呢位"尉"仔朋友咁有高見先上黎回回文.
回復 支持 反對

回復  [S]獨行俠

本來都吾想再回, 但係你仲係死性不改, 算啦, 回多你最後一次 !

首先, 我無話當晚 ...
xJefferSoNx 發表於 17-8-2013 12:56

BTW單挑好威威

唔知點解港服素質可以變到咁差.

BTW.

我其實真係唔識你老鼠.
回復 支持 反對

其他人不在場, 唔會知道實情係點, 本來唔應該多加評論~
但係眼見樓主既說話方式, 確實唔係一個夠器量GE老玩家, 唔理實情係叫左259之後, 你方有無抽水, 對方係咪無停下攻擊都好, 你話人晒時間, 就已經顯得你睇唔起人, 如果真係唔想晒時間, 不如乾脆唔好定259~
而且, 樓主哥句對方 "定必使出在正常時間時沒法出現的攻擊力向我方猛攻! 令我方嚇得落慌而逃" 真係令我好覺得幾可笑, 既然你地當時既場面係4對1, 而又認為對方輸硬, 點會被佢"嚇得落慌而逃", 如果你係咁有信心WIN既, 怕咩係等緊259既時候俾對方攻擊, 而且有人地亦無咁笨系自己有隊友既時候唔猛攻, 反而到隊友死晒先來猛攻, 雖然話係對方停手, 但其實一D著數都無~ 樓主哩一句說話, 令我好懷疑, 覺得你地係有等259哥陣抽人水

而我玩左咁耐以來, 見到人地等259時勝方抽水既情況非常之多 (特別係借D意放一兩粒浮游或導彈, 或者時間到305哥陣開SP), 但係負方無被抽水而繼續攻擊既, 我只係見過一兩次, 個原因我上面都講過喇 (人地先無咁笨, 系自己有隊友既時候唔猛攻, 反而到隊友死晒先來猛攻, 雖然話係對方停手, 但其實一D著數都無), 259之後仍然繼續嘗試打落去既, 唔係相信可以反敗為勝, 而的確係有體育精神~
回復 支持 反對

why so serious

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
藤星 + 1 正中紅心

查看全部評分

回復 支持 反對

why so serious
noname1133 發表於 17-8-2013 20:57

N...

回復 支持 反對

我識你老鼠 A_A
回復 支持 反對

為免爭執擴大,本題列為抱怨帖處理
回復 支持 反對

回復 31# xJefferSoNx

如何死性不改?什麼是反應大?容忍係有限度!對於你既行動我所作出既反應我覺得一D都唔過份WOR!
再講返張圖,只係一張係死亡賽一對一既賽果,最後勝利.可以表達到D咩?咁代表你可以1打4?但係你果到係3VS3~

再講返我張圖,我只係回應返你話我會HEA打(你只係有果句講果句)~呢D咁既說話.請先睇清楚先!

借用返係你呢句(個晚既戰線無人會知,你講咩都得,所以我都無謂再同你據理力爭,但係,你話個晚無拒絕我單挑呢點, 我又甘岩有圖喎 .0.)
再借用埋你張圖
而家真係唔知可信高D啦

最後.玩就玩.唔玩就88,當時係你唔F5,唔好講D唔講D呢~做人大大方方將所有野講出黎麻

回復 支持 反對

回復 34# 三毛

回應佢既行為.我覺得俾多左
回復 支持 反對

回復 39# timothy88119

做架両之前先了解清楚件事.出左醜就好柒嫁啦
你睇返佢講既野,我係由頭到尾都忍佢冇KICK,只係最後冇259就殺左佢.KICK佢既係另有其人
回復 支持 反對