打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 星卍晴:我真係唔識你老鼠wor!

其實打機姐
唔洗咁認真~~
回復 支持 反對

回復 11# Carol0011

睇下笑話當放鬆
回復 支持 反對

首先,你身為一位紅星玩家,我對你好失望,港服變成依家甘可能都有少少關你事,你呢d吾比機會人,狗眼看人低既人,稱不上一位真正紅星,紅星都算老手,是新手的前輩,但你抺殺哂既機會,令一班又一班人離開。

回應一下你呢句先。
「每一場係正常人黎睇都係冇機會反敗為勝,因為我方既血量及所存的技能都足以頂一下sp再送佢食一個!」
呢句我覺得你被免太處事過高吧,咩叫一定無機會反敗為勝?你未試過你會知?或者你真係未必得,但係你吾可以代表哂所有既玩家!btw,我張86%輸出a+圖你應該從未達成過,因為到得返你個時,你係會hea打!(吾好話我甘講,我都係有個句講個句@@)

最後講返件事,我跟本吾care你點講我,因為我只係拎出泥同大家討論,你講既情況,同事實相差太遠吧? 真心問,你方的玩家沒攻擊我? 我吾講其他玩家先,正係個紅慧星馬沙竹都追住我泥打,雖然個時未到259,但我見佢攻擊我,我吾可以反擊?仲有,你方的機體血量跟本不多,真係無機會反敗為勝? (你既實力吾得吾代表所有人吾得)

都係個句,你係質疑我既實力,大可以搵我泥場單挑,我無限歡迎,而在樂古罵戰就免了,我一個尉仔點同2位「紅星大哥」鬥@@
回復 支持 反對

回復 12# [S]獨行俠

259如果佢仲想打,咪陪佢打 最多無259  但對佢來說:真正既勇士要戰到底,係唔會因人多而停手
  對你方來說:明明WIN.仲要比人打返轉頭,條氣好唔順
   不過晴哥你同另外一位就慘,放左上樂古
   重點來了: 人地堅持要打,你無權去用259阻止人地一定要停手
                 建議你殺左佢,因為你停手就算俾佢1打4,WIN都無意思,
                 相反,你俾佢戰死,像個英雄般死去,那怕無259,也死得心服口服,BE A MAN

回復 支持 反對

做了房主就是王道
回復 支持 反對

小二,兩包花生,兩罐啤酒!!!
回復 支持 反對

樓主同佢1on1 最實際
回復 支持 反對

講左咁耐,唔倨咪打爆佢囉,2乜59ZZZ
回復 支持 反對

講多冇謂,1P1最實際
回復 支持 反對

回復 13# xJefferSoNx

估唔到我既影響力係咁大WOR!首先,當晚我有冇踼你走先?冇WOR~只係要求你守間房既規則,至於規則邊個定,咪就係房主即係當時既我定囉!
用返你既比喻,即新手落場踢波而多次故意犯規我地仲要俾機會既?收皮啦呢D歪論!
你果張圖,我已經講左唔識解釋.我亦什少CAP圖放上網.(知道我個名點解應該知我講緊咩[S])
至於你話我會HEA打.呢到有張圖可以研究下~呢張係常規賽,人數當然比死亡場多.個人70%但仍然LOSE!代表其他5人輸出不高但我都冇HEA打囉~我真係唔知你講緊既係邊句!?定係你覺得你諗既就係岩!??所以當所有人停曬手係因為要俾你黎打再CAP圖放黎

解答返你個問題,我方玩家當然有打攻擊你,唔攻擊點打到259??而係停手時係因為你先出手他們才反擊!

最後!你覺得你可以反敗為勝,點解唔係259之後再出手?當個個停曬手而去攻擊人地再反敗為勝.我真係冇咁既實力,因為我面皮冇咁厚

你話出房單挑,我當晚冇拒絕你呀~呢個問題令我諗返起岩岩玩SD果時,個個都話SD係一隻團隊合作遊戲,唔夠人打就叫人出去單挑係小雞雞行為.唔知而家SD風氣係咪改變左,呢種變左係大俠所行~港服變成依家甘可能都有少少關你事

呢到有張圖可以研究下

呢到有張圖可以研究下
回復 支持 反對