打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 樂古GOT5賽 賽事重溫或直播+結果公佈 直播中(10:00 31/8)

仲有一點就係,對於樂古搞比賽,我係絕對支持
之前搞幾次都唔會發生咩大問題,點解今次會搞到咁呢??
我自己雖然係算太留意,但都有睇過哂D POST
1: 搞比賽之前首先搜查下GOT5比賽既SETTING先
    好似10秒freezetime,2mins一round,set傷害隊友等等
2: d post開得太亂,個抽籤結果初初剩係得個number出黎
    完全唔知邊隊打邊隊,時間又分得散,有心想留意下賽事都好辛苦
3: 搞比賽前真係要搵定人搞直播先好搞,最起碼一路以黎既比賽都係有直播
    而家搞到個比賽除左你地3位版主同10位player打完一場和平散水外
    其他人對個比賽都唔太清楚,只係知道時間而唔知情況
    其實搞比賽,有冇考慮埋參賽者以外既人??

我係另一個post講過相同既說話,不過冇版主理
我而家連左帖,我希望版主扣我分之餘,回埋我既問題

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
superchanouo -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 79# sennhiser sennhiser哥
回復 支持 反對

mud 9
回復 支持 反對

回復 103# sennhiser 你好勁呀垃圾
回復 支持 反對

仲有一點就係,對於樂古搞比賽,我係絕對支持
之前搞幾次都唔會發生咩大問題,點解今次會搞到咁呢??
我自己雖 ...
o9son 發表於 26-8-2013 14:10

我琴日已經盡量將啲資料Group埋哂去個集中帖果到,宜加total都係得兩個帖,一個係賽果之類的,一個就係比賽詳情同埋參賽隊伍list,你仲覺唔覺得亂?
回復 支持 反對

回復  sennhiser 你好勁呀垃圾
rich7 發表於 26-8-2013 15:30

正解
回復 支持 反對

回復 105# superchanouo

今晚有無直播睇?  :loveliness:
回復 支持 反對

TODAY HV 直播嗎
回復 支持 反對

有直播????????????????????

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

你POST條LINK出黎 ,但係味開台喎

評分

查看全部評分

回復 支持 反對