打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 樂古GOT5賽 賽事重溫或直播+結果公佈 直播中(10:00 31/8)

http://www.nakuz.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&ptid=4458015&pid=34996974
120#中版主倉井影指出比賽中不能使用餓狼槍 但剛才EPS VS FIVETIKAN那場比賽中 EPS有參賽者使用餓狼5.56

match record

http://zh-tw.twitch.tv/batcantfly/b/451240490
any match  prob , discuss here  don't blame me i'm just live :O
kissopen222 發表於 25-8-2013 23:16

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4458015&extra=page%3D1&page=1

[size=14.44444465637207px]可用槍械:
手槍:基本手槍,夜鷹,黃金夜鷹,ES FIVESEVEN,228緊緻型,槍神雙槍
[size=14.44444465637207px]
散彈槍:連發散彈槍,leone12(m3)

衝鋒槍:mp5,mp7a1,km UMP45,es c90,英格倫,Schmidt 衝鋒槍

步槍:xm8,scar,m4,ak,idf,5.56,krieg 552,bullpup(aug)

狙槍:schmidt scout,krieg550,vsk94,awp(或紅)

機槍:qbb95,m249

[size=14.44444465637207px]規則:
[size=14.44444465637207px]1.請各位依時間到達指定的遊戲室,由活動時間開始計算,超過5分鍾未到達的隊伍將視為棄權
[size=14.44444465637207px]2.如有突發事情未能參賽,請在賽前pm版主-馬倫作通知,賽事將另作安排
[size=14.44444465637207px]3.如使用以上槍械例表以外的槍,將視為作弊,即時取消參賽資格
[size=14.44444465637207px]4.比賽中途沒有休息時間,請在賽前解決一切大小二便
[size=14.44444465637207px]5.比賽以抽籤形式進行
[size=14.44444465637207px]6.用任何不法程式或BUG.將視為作弊,即時取消參賽資格7.禁止在屍體上作出任何侮辱的動作
[size=14.44444465637207px]8.不設復活賽
[size=14.44444465637207px]9.如有任何爭議,樂古COM擁有一切決定權   
回復 支持 反對

EPS DISQUALIFY啦
咁狗既槍都可以用既
好唔應該囉

p.s. 版主唔會又重賽下話?
回復 支持 反對

對於時光用左餓狼5.56, 好唔好意思...

但係我地其實已經有心唔用個D槍... 你睇我地其他4個人都知, 我地全部都係用普通5.56 =.=

時光佢係一時唔記得轉番先至會係E個比賽用左, 係到同UA講番聲唔好意思先-,-
雖然比賽最後比數係14:2, 但係最後結果係點, 交比版主決定-,-

但係我想係到再次強調, 我地只係有1名隊員唔小心唔記得轉番正常5.56, 我地其他人都轉左的

我地並唔係有心去違反比賽規則=,=

如果你地覺得我地係因為1個人用左把多左1攻ge餓狼5.56而贏, 我地冇野好講啦=,=
回復 支持 反對

BTW 岩岩EPS有人彈機 就可以RE
咁假如 A TEAM 同B TEAM打
A TEAM 大炒B TEAM 到LAST果RD果陣 B TEAM有人(工作管理員)彈機咁係咪可以RE~?
對於時光用左餓狼5.56, 好唔好意思...

但係我地其實已經有心唔用個D槍... 你睇我地其他4個人都知, 我地全 ...
ILoveUMacY 發表於 25-8-2013 23:29

冇心都算犯左
回復 支持 反對

我地re係因為我地未打, 個陣仲係第1局
又點同打緊先彈呢...
個陣連比數都冇.......大家都係base
回復 支持 反對

回復 64# ILoveUMacY

咁強調~都係想版主們........
回復 支持 反對

我地re係因為我地未打, 個陣仲係第1局
又點同打緊先彈呢...
ILoveUMacY 發表於 25-8-2013 23:32

ORZ....第1局唔叫打緊...
回復 支持 反對

回復 68# Ma1997

岩岩揀人就彈左啦wor....
回復 支持 反對

我都知係違反左, 咁最後DQ左都冇法子ga
回復 支持 反對

EPS如果你地話唔小心買錯
話唔會因為一把槍而決定個賽果
咁點解你地唔做好賽前準備呢
你地只要將把槍整走左係個LIST度就得
如果係咁既話
個個放D狗槍係前面話買錯之後用
咁呢個比賽既規則要黎做咩
回復 支持 反對