打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 其實爛橙係咪..

出左艾爾之光就想放棄GC
回復

其實艾爾都不係咁好玩,gc越改越悶,原本個2個英雄地圖越高lv勁裝就越難,宜家就keep住一個難度,冇曬意思.
對戰房又一個一個係度抒發感情,真係冇眼睇,唔係鬧人廢就講我點愛邊個邊個.佢地究竟黎打機定點
回復 支持 反對

回復 2# 凸=.=凸

其實我覺得唔關事,打怪方面,要難度,你打死英雄圖?亞淘寳,亞特蘭D高LV圖你又打到咩?再唔係遲D出新圖你又打到咩?                         對戰方面,如果對戰模式一成不變,又有乜好玩?角色改勁改廢先有新意思,就當伱由S1苦練某角色,[size=13.333333969116211px]就當伱打怪對戰玩曬站在高手的頂端,正如一句俗語所講,無敵是最植莫的(中文差,吹咩,任插,慢慢插)基本上都係咁玩嫁啦~除非係你成熟左,唔再鐘意玩Q版GAME姐,係我就轉玩瑪英啦,我都唔想放棄GC無奈真係太少人玩,我個由[size=13.333333969116211px]S1玩起嘅AC都要迫住低價放出去,我諗e+連角色重推,早排路西法又賣,大大減低其珍貴性,都差唔多要.....唉
[size=13.333333969116211px]                                 人流流失仍然原因不明
回復 支持 反對

回復 3# 小姐有禮

亞淘寳,亞特蘭D高LV圖我都打到,宜家d人物改到咁勁,根本冇咩難度,遲d出新圖打唔打到我就唔知,睇佢出成點,連絕望煉獄宜家都可以輕鬆過,全因佢改等太過分,連戰栗第30層咁有挑戰性嘅都改埋,由固定扣100幾血變翻扣玩家攻擊力正常可扣嘅血,幾千幾萬咁,先令到d比較勁嘅玩家可以直接秒佢,由原本4人打先贏到(勁人不計)變成一個人都冇咩問題,真係唔知只game想點,對戰小學雞又多,多數都係台灣d人,唔係針對台灣,係冇乜香港人玩,台灣多數,所以見開都係台灣屁孩,佢贏又串人廢,輸又話人尼樣狗個樣狗,又跑狗又剩,唔通企定定比佢打?自己開峽谷場比人打左落街又鬧,又唔肯換森林:@.玩場對戰想有個場都難,個個開埋的招老公老婆,XXX是垃圾有種單挑,睡覺zzZ,我的愛比不上他嗎?:Ld咁嘅房,自己開d人一入就走,角色又唔平衡.叫人點玩落去.我正如你所說,我真系去左玩瑪英;P,不過令我離開gc嘅只係一樣野,寵物綁定{:14_697:}

作為一個紳士,我玩瑪英,重來沒用過.........................................男角色:handshake:
有玩過嘅自然會明白我唔玩男角色嘅..................................原因:lol:

(與gc冇關,私心發表)
回復 支持 反對

其實艾爾都不係咁好玩,gc越改越悶,原本個2個英雄地圖越高lv勁裝就越難,宜家就keep住一個難度,冇曬意思.
對 ...
凸=.=凸 發表於 5-1-2014 09:55

艾爾原來唔好玩啦,唔怪得冇咩人流啦...
回復 支持 反對