打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有冇人近排玩返CSO?

最近橘子送解碼,吸引返我玩CSO
發覺CBOX啲槍完全都已經變到九唔搭八
跟住就搵場入啦,點知未LOAD哂就已經彈左GAME
之後搵幾場入差唔多全部都會彈GAME,入十場基本上有八場會LOADING GAME既時候彈
我頂! 彈到右下角成七、八個SHIELD標誌,想玩個陣又彈GAME,入返GAME又冇位
好啦終於入到GAME啦,成個畫面就係又冰又火又鋸睇到眼都花埋
啲喪屍既技能又可以好唔合理架喎,又射跌人地把槍又拉人地落黎,嘩啲平衡性好到你呢
我心諗:好心你隻GAME就咪撚加咁多九唔搭八又負荷唔到既野啦,啲槍又噴火又噴冰又雷電,
彈撚到我人都忟埋上黎開呢個POST
我都唔知隻GAME想點樣,新手岩岩開帳一定係比人屠,送1.6槍組又點啫?夠人地鬥咩?
就當你唔係新手,72LV冇入點冇神槍咪又係比人屠
好,講下啲獎既,橘子送左209個解碼比我
我抽左50個,結果30個道具延長卷,一個唔知有乜春用既服裝金勳,咩附加效果都得就真係淨係得既服裝
以前都起碼中多啲期限槍,宜家就係咁出個垃圾道具延長卷,我都唔知你送黎做乜

以前玩CSO個種感動我已經搵唔返,以前明明係最終的線索已經要打成粒鐘仲真係要團隊合作,宜家根本兩三下秒殺
我宜家只係見到一個淨係為左賺錢唔理平衡性唔理玩家意見既遊戲
回復

回多左
回復 支持 反對

彈機呢個問題我都好耐未試過 應該係你部機既問題55
重有點會係呢個時候抽解 緊係等新年4倍up 連埋賓果一齊抽架啦..
關於D屍又射跌人地把槍又拉人地落黎 呢個好似出左4年都有 你到底有幾耐冇玩過
平衡性wo... 算啦 玩番屍1開經典槍限制算係咁 都算係有少少搵番當初既感動
(前提係要有人入)
回復 支持 反對

佢肯送1.6 d槍俾你仲想點
話d槍點點點,你自己咪又係想要
回復 支持 反對

行1part 30秒 lag1次 明明行前又行返去後面 神
回復 支持 反對

我也是偶爾上線拿CS1.6武器,入別人場就彈機

我想自己玩單機模式較好(開新場玩自閉)

完成體驗新模式,繼續零上線
回復 支持 反對

回復 4# trouble-someboy
哦,啫係你覺得CSO唔開放1.6槍係正常既?
宜家CSO開放返啲槍你就覺得係恩賜係CSO好人先送返啲槍比玩家?
本身1.6有既槍要買我都算啦,重點槍AKM4仲要用點買你都覺得正常?
加上我都唔係講緊我想唔想要1.6槍組,我係講緊槍既平衡性
AK會唔會夠咩十字弓龍炮電鋸打????
你送啲咩黃金AK紅色AK都冇用啦
你根本成個重點GET錯左
回復 支持 反對

回復 3# ZoMble乂幻月
對唔住,彈機真係唔係淨係我
我入返我自己軍團RC度玩
打場喪屍10個人起碼有2個人會彈
或者係你部機勁囉55
回復 支持 反對

回復 8# 1146446089

還好啦 玩CSO唔使咩勁機
    之前都重會彈機 而家就真係冇