打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 當韓服關服之時,國服會否伸出援手乎韓服玩家呢?

如題,韓服有大量忠實玩家,得知關服在即,必定人心惶惶。
然而,此時國服立時發出聲明指出國服不會受到影響。(聽住先……)

因此,假設國服還健在的話,會否開放IP限制,讓韓國玩家轉設國服?

其實小弟覺得可行,畢竟國服是收入最好的sdgo分區,接收韓服“難民”,可以有機會
淨取一外匯。

大家可以分享意見~~始終高達的電腦遊戲真心小,sdgo暫時是比較好的高達PC game。
回復

玩左咁多年的ac,有人會現在又重頭玩過?
韓國online game多的是,韓服sd近年本身都少人玩
關服後,人人都轉game啦,真的要玩翻牆就行了
某些韓國人很討厭中國人+上語言不通+lag,去都去美服玩住先
接收韓服“難民”,可以有機會淨取一外匯。

中國的一個土豪買點多過哂班泡菜啦

有一個完美的結束,オ能成為經典!
回復 支持 反對

台灣連香港都delay2秒左右

泡菜連大陸

只計SDGO
回復 支持 反對

如題,韓服有大量忠實玩家,得知關服在即,必定人心惶惶。
然而,此時國服立時發出聲明指出國服不會受到影 ...
devilc 發表於 1-5-2015 21:57

哪港服的聲明呢? 一直無視...一直就不入點啊

回復 支持 反對

國服ser一直設在北京……唔係離韓國太遠

而且最重要一件事國ser一定好過港ser (單論ser新舊 強弱)
人地國服大把錢可以維護ser,優化ser

相反香港由最初擺ser喺香港 之後比gameone接手就fing左上廣西(有人已追蹤到ser ip)…………

天淵之別……
回復 支持 反對

re: dragoon      
   gameone不嬲懶開……由每個月更新+公告+改網頁版面,到只係每月更+公共,之後只有更新連聲都無,到最後今個月連更新都無埋……

你想港服發聲明?!    開玩笑……XD
回復 支持 反對

回復 5# devilc

G1個sdgo ser唔係後來去返香港咩?
回復 支持 反對

港服唔會汁 好似係
回復 支持 反對

re ken

由出能天七劍抽蛋機嗰次開始 已把ser搬左上廣西

港服係咪生存到,
好睇國服會唔會帶頭繼續營運sd1 而港服再買佢嘅版權。 =_=”
回復 支持 反對