打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] sd冇了 所以我決定

最大件事係你得罪左最唔知錯, 死不悔改又自大的大家哥...
畀人不停Ban Account但又死要面開無限個分身繼 ...
mikeyboy 發表於 31-5-2015 18:08

因為d人冇品 唔比我公開大量高手輸比我大家哥呢個事實  唔想證明我勁 可能輸左樣衰 有d輸家係版主d朋友 所以唔公開
回復 支持 反對

因為d人冇品 唔比我公開大量高手輸比我大家哥呢個事實  唔想證明我勁 可能輸左樣衰 有d輸家係版主d ...
大家哥05 發表於 31-5-2015 18:15

都唔知你重覆POST左幾多次, 一直都無人承認過你勁,
係人都知有條友叫大家狗,成日對住d圖係到自HIGH, 又唔拍片
你分明就博出位引起罵戰,抖m等俾人插
其實你只係想要圖,咁就學下人改圖la
你個d對戰規則又係勁kai, 學下人玩jz la

ps: 如果我係版主早就封左你IP
回復 支持 反對

我想講你贏左果班人
好多都一早放左帳
真係吊你都曬氣
回復 支持 反對

回復 22# billson

你啊哥係版主呢:P
回復 支持 反對

回復  billson

你啊哥係版主呢
UIOPRT 發表於 31-5-2015 19:52

這不是重點,因為hill唔係成日online,  
我發現好多版主都刪過大家哥D帖

大家哥發D帖實在太低能,就好似同人講:
我跑歩比霍金快,所以我贏左偉大的科學家
回復 支持 反對

單挑嬴咁多人又點姐,大家哥打街場4V4 /3V3咪又係廢
如果大家哥你想證明比人睇你係勁的話,不如參加今次高達黃昏的榮耀比賽證明下先啦,反正都係最後一次機會
回復 支持 反對

回復 26# 漆彩原子彈

無記錯每次團戰,最快死果個係佢,同佢一組個D次次都打少個
回復 支持 反對

因為d人冇品 唔比我公開大量高手輸比我大家哥呢個事實  唔想證明我勁 可能輸左樣衰 有d輸家係版主d ...
大家哥05 發表於 31-5-2015 18:15

那你又好有品嗎? 一味唔檢討下自己就話人冇品...成個自閉仔..
就算你自吹打SD勁有鬼用? 就可以憑這技能過一生? 不過我覺得你最勁都係"彈機"
另外, "大家哥"係個冇品自High狂, 人見人憎呢個是Nakuz SD公開事實/秘密 :lol:
回復 支持 反對

好無聊 輸左比我就承認我勁啦  呢度大部份留過言ge都輸過比我。。。。 billson由其是係你呀 sevenhead 重係度串柒柒:lol:
回復 支持 反對

唔唔唔,係呢隻GAME度唔係贏就係輸或者和,咁個個都係勁人:loveliness:
回復 支持 反對