打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] sd冇了 所以我決定

回復 66# 大家哥06

你唔好扮LA,出左果句野之後開掛果條友就會彈GAME,果陣時成日都見到,你開左關得切米唔會彈果句野,冇出現果句野米唔彈,咁人地米冇得CAP圖LO
你米繼續吹小護士~
回復 支持 反對

開服到衣家先俾幾丁友讚,重好意思講:(
回復 支持 反對

有矛盾位 (假設)你講ge野係岩開左刪得切唔會彈果舊野   開左又同時刪番 咁樣算唔算開掛=,= 開黎有乜意思 同埋好似係一開就彈 唔會比時間你刪番的 你有冇常識@_@ 我唔用掛都知道了  冇呀 我po幾丁友讚我只係想打破你地話冇人承認我係勁呢個point之嗎  打破成功了
回復 支持 反對

竟然你承認輸左比我 我都無謂再串一個手下敗卒了  其實都唔知點解要串我 迫我po贏你圖 囧 自作自 ...
大家哥06 發表於 1-6-2015 01:08

輸一場又點,反正我讓你, 我都唔注重輸贏
你po圖又點,係人都知我 uk lag機
我唔係串你,係希望你唔好再咁低能,成個小學雞咁
你係網上習慣咁低能,現實都會開始同化,
當你以為網上虚擬野可以亂黎,你可能現實中早已同化了
你的人品如何,你的人生也必如何
回復 支持 反對

人生? 已贏在起跑線 20歲前草夠8萬  現在20歲 八萬幾  有品? 係呀我有品 因為人生已贏在起跑線上     我要學爸爸 我要似爸爸 重會買送乜都識ga 我愛我爸爸
回復 支持 反對

唔係唔識打 因為方便 同埋在大前題我假設你地有正常智慧睇得明  估唔到你就咁執著係呢d位 @@ ...
大家哥07 發表於 1-6-2015 01:12

方便~5P字係D傻仔/MK先用
你咪用囉 我就唔會用啦
回復 支持 反對

禾廢事理梨 開工去
回復 支持 反對