打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] ★★★★★★★★★★SD WHATSAPP群組★★★★★★★★★★

SD自2015年7月31日結束後成為了大家的回憶
本群組自上年2015年7月31日後都保持住有4個SD高達主群組,經常氣氛熱鬧,和氣
不論SD完結也好,或是再出私.服也好,都希望曾經挽過SD既玩家一起加入群組
你身邊的朋友或是戰友或是公會成員都己加入,未入群既玩家都一齊加入SD WHATSAPP群組

更可以值此認識到更多玩家結識為朋友,本群組己成功舉辦多次群聚,如:食放題,逛街,戶外活動,砌模型 等等.....

而且我們都歡迎動漫畫及遊戲,音樂或小說愛好者或愛好高達模型者加入,更歡迎你們入黎吹水,可閒聊各式各樣的事情,想結識更多朋友也無任歡迎

定期群組活動:出黎食野/放題/打邊爐/打籃球/踢足球
有意請PM我後比手提電話號碼我加你入群/留電話係到/加我WHATSAPP:96856206 /海外和內地加我WHATSAPP:+852 96856206 講聲加入SD WHATSAPP群組和自己的SD AC名就可以
回復

咁快就一年
回復 支持 反對

無玩SD都要add?
回復 支持 反對

星空你個群真係咩人都有:)
回復 支持 反對

henry9207 發表於 6-9-2016 20:52
無玩SD都要add?

佢地有玩SD,入時我都會問左佢地SD個名先加,而且9成既群成員都係當時係SD仲玩緊果時加既
回復 支持 反對