查看: 5924|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 道具,係可以用的

禾依加仲巧驚驚

前言:
玩街場,無啦啦比人針對,原因係用左一粒藥丸,而OO5OO6咁唔好彩食左(拿,我無針對佢,有得dum咪dum一粒過吓隱)
哇,黎鳥黎鳥,佢同我講:"你咪駛指意係下場開到V苗"
無無無,是佢但,我點知佢係咪講笑姐係咪?我之後問佢:"唔用得道具?
我再同佢講:"你唔係用左spdown咩?(我見住佢dum道具,理得佢係咩,是但講個道具名)
佢話我屈佢用"SP DOWN"哦,咁佢有無用道具?我只相信自己隻眼
tmd,用粒道具可以比人問候到連情面都可以唔講(佢以前入過副公會LeDge,虧我好記性,dklm)

已經係成個星期之前既事,而今日~
我求其入個場玩,開場無幾耐有位好心人同我講,有個士仔想踢你,心諗,係邊個?我最鍾意士仔,叫人咪踢士仔既都係我,點會有士仔反而想針對我而想踢我呢?
果位好心人竟然知道個士仔係邊個(原來係OO5OO6)
哇,咁記仇既,禾巧驚驚驚驚喎,之後咪公頻話依加班廢青好記仇,點知當我同OO5OO6一組果陣,由於太有輸出,用獄天打到個個一血而比佢汁曬(汗,一睇都知吹水,onj)
完場即被踢

完~佢都係想出名姐,升少校唔識人,我明的~(可能佢太想其他人輸喇,自己一輸又比人掉道具,當然唔開心,由唔開心變為憤怒,由憤怒變為仇恨,喂大佬,我無針佢架-.-)
sd都係一隻game姐,掉下道具唔得咩...................................
回復

支持道具,係可以用的
回復 支持 反對

玩唔起咪DEL GAME LO 死KAI袋!!!
回復 支持 反對

小學雞真難服待,比我就輕鬆屠爆你再踢哂2個垃圾
回復 支持 反對

小學雞  唔食得道具就比嘈人  我開單挑場玩哂12345又比人嘈
回復 支持 反對

想推返上去,又有人因為道具而踢人
回復 支持 反對

一句到尾!
隻Game都就收皮喇.人地小學雞想扮大佬咪由佢囉

比我就尊登去佢個場比佢踢.家陣唔比佢踢!?
遲下隻Game收左皮佢想踢都冇得踢就會好後悔...
回復 支持 反對

踢人既 夠膽做咪認lor 我就成日踢柏林仔嘅  
只可惜我一直做埸主佢入黎又比我踢返
回復 支持 反對

我有為,咁你呢?“咁你呢?“
你話我不要臉?
“面係人地比,架係自己丟“呢句用系你身上最適合
你做柒左,開分身踢我又比人篤爆,扮曬蟹話唔係你做,點知。。。(so sad樓上有圖)
廢青
回復 支持 反對

做咗唔認Orz?
話咗條友唔識睇字架啦 , 佢由始至終都係度話:“你屈我掉你sp down"。我想講,我係見到你用道具掉我隊友,我先出手姐,幾時屈你掉我?你係咪想講我屈你用道具?我系樓上已經解釋咗一切,我只相信自己隻眼,駛唔駛我幫你拍掉道具既出手動作?而且我用道具之後你講咗啲咩?我話有咩問題,之後你自己又講左啲咩呢?假如我見到熟人,我會唔會因為佢對我用道具而問候佢:笑
回復 支持 反對