打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 道具,係可以用的

55 1定係佢指名道姓咁同你講踢你個個1定係我 同埋我唔小心幾場食左你個sp down真係sorrry哂 哂左你咁多個sp down
回復 支持 反對

回復 支持 反對

掉完一次比人鬧到咁,咪掉第二次,如此類推
踢你必有原因,鬼叫你咁串咩,我知你比我踢係唔ger,我屈你(我唔知,對眼屈你?)
但我想你明白咩叫用道具,而且道具用左都唔會有咩問題姐,sp down係狗,定身又抽sp,咁但係要玩就要服輸,你可以話sd有道具制係錯既,但其實用道具都係娛樂姐
回復 支持 反對

我好少開樂古po話人,除非比人針(由其依加sd咁少房既情況下),希望唔好有下次
回復 支持 反對

D道具多到,我只靠打街場都存到500幾個紅閃,唔用真係浪費
不過道具主要危急時先用,正常情怳都唔會喪用
回復 支持 反對

OK 既然最後個下台階都無埋 咁我都無謂亂搵下台階 但係你真係可以放左我sp down幾次之後e家同我講番唔小心放到我
我只所以咁記住你係因為你個時屈番我上場放你SP DOWN先 我個日全日帶強跳 最大問題係我上場同你一組(點放你ITEM)....
只於我個日係咪帶強跳 你可以問下自稱客觀既Freedom968 我都希望唔好有下次  只於你話(由其依加sd咁少房既情況下)我都好同意無謂單單打打 搞到連一個夕陽online都無得玩(同埋個腐皮唔係我比
回復 支持 反對

用咩都好  用SP down好黑人憎
冇大技比人dum中 扣到2技都冇埋

唔好dum中我 我都會針對式dum返你
回復 支持 反對

有用悟用, 罪大惡極
回復 支持 反對

真係麻鬼煩,第一,我無話唔小心dum spdown落你度,鬧完我咪dum多幾粒,痴線,同埋,我用深度你用hi nu,你带強跳dum我隊友,咁咪證明左唔同組囉,你又幾時同我一組?(第一次既case,上星期)至於琴日,我有屈你dum我道具?我咪講左同組你先做到場主,之後一腳伸我出房,難道你無睇正文?
既然你記憶有問題,咁我就真係百分百相信你個出手動作係用道具dum我隊友啦,不用解釋,講埋事源邊個場啦(公會地圖,公廠,事發地點,重生點)
回復 支持 反對

我不嬲都講緊係你上星期屈我放你spdown先   同我1組都係上星期既事,個時你自己清清楚楚咁講 [唔知邊個放先] 之後我都有同你講我個日帶強跳 無放過你spdown  你就踢鬼左我
只於我個強跳我好清楚記得係放洛freedom968到  唔係比你
回復 支持 反對