打印 上一主題 下一主題
收起左側

棋友相聚及聯絡站(留下msn讓其它會員約戰可得3分)

Msn/ICQ:soontang2004@hotmail.com
玩的棋類圍棋)
常在的對戰系統KGS:NeoT)
戰鬥力:0
擅長的戰術:新手一個,那有甚麼戰術...

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
┼明月新星↗ + 3 自我介紹

查看全部評分

回復 支持 反對

Msn/ICQ:eddykn930@hotmail.com   icq係冇
玩的棋類:圍棋/象棋
常在的對戰系統:yahoo的象棋對戰室
棋力:一般般
擅長的戰術:要睇下佢用咩戰術先'

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

Msn/ICQ:kwan_19920804@hotmail.com
玩的棋類:中國象棋
常在的對戰系統:sina
棋力:元朗姿錦秋中學初中精英賽第6
擅長的戰術:百變..xD"

add我時請說是nakuz的棋藝愛好者..@@"

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

Msn/ICQ:kwaitong@hotmail.com
玩的棋類:象棋和圍棋(新手)
棋力:自己都唔知,大概中等
擅長的戰術:沒特定

add我唔該講埋係nakuz既,,,thankyou!

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

Msn/ICQ:cheungchanteng@msn.com
玩的棋類:咩棋都玩...最主要係中國象棋
常在的對戰系統:冇
棋力:同我捉完你咪知= =
擅長的戰術:中炮

記著add個時講埋係nakuz o既...thx

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

Msn:josephxr01@hotmail.com
玩的棋類:像棋
棋力可寫可不寫)
擅長的戰術:中跑

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Msn/ICQ:312823811
玩的棋類:象棋
常在的對戰系統:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
棋力:史上最強的超人
擅長的戰術:出術
回復 支持 反對

Msn:  [email]oscar92929@hotmail.com[/email]
玩的棋類:圍棋
常在的對戰系統:yahoo
棋力:弱
擅長的戰術:3支3

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

Msn/ICQ:   new-soon-wing@hotmail.com
玩的棋類:國際國象,中國象棋
常在的對戰系統:sina
棋力:不詳
擅長的戰術: 以少勝多

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

tsang_chin_wa@hotmail.com 搵我啦,,
捉象棋先好搵我,,,
新手級,,但求俾人屈機,呵呵
無咩戰術可言,,因為我,唔知點講
對戰系統??msn搵我慢慢講啦,,是但囉

評分

查看全部評分

回復 支持 反對