查看: 17147|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創單人劇情]四國紀 真龍 迪斯克公爵傳

要是各位玩家有玩過 在下的另一個作品: 四國紀  古蘭托斯  伊薩克傳的話
詳見: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3460534&extra=page%3D1
應該都知道本遊戲故事和歷史都是虛構的

鑑於上次伊薩克傳時被其他玩者發現小破綻,所以我小心處理本作
本作的難度比上一集簡單多了,所以要爆機絕非難事

還有,請看提示遊玩。

四國紀 真龍 迪斯克公爵傳.zip

149.37 KB, 下載次數: 3359

評分

參與人數 1樂點 +12 +3 收起 理由
nomygf + 12 + 3 繼續努力

查看全部評分

回復

又黎?-.-~   上次個個行去搵人搵到傻~"~  
仲黎.......[[m84]]

ps 不過都仍然支持-.-
回復 支持 反對

原帖由 KiN-GoD 於 7-11-2008 21:41 發表
又黎?-.-~   上次個個行去搵人搵到傻~"~  
仲黎.......[[m84]]

ps 不過都仍然支持-.-

這次不用行這麼多....
不過都有一個場合要周圍走...
回復 支持 反對

真係易勁多-.-  話咁快拎左烈德.........

PS 作者好9=3=  較人地國家係拜  仲要係城堡時代

回復 支持 反對

原帖由 KiN-GoD 於 7-11-2008 22:53 發表
真係易勁多-.-  話咁快拎左烈德.........

PS 作者好9=3=  較人地國家係拜  仲要係城堡時代

這麼容易的原因是因為真龍一開始是給所有國家來一個突襲
但別太高興....慢慢看吧...
回復 支持 反對

傭兵隊長係邊ar~?
呢個版最猛係有破壞者個d
仲有我用唔到主角買長弓兵同狂戰士個到~

作者我知你一定最後話d城無啦啦比人拎晒  跟住d人sm真龍堡吧?

ps  拎烈德既過程中有bug~  有機會佢會變成3p!~!

回復 支持 反對

原帖由 KiN-GoD 於 8-11-2008 18:39 發表
傭兵隊長係邊ar~?
呢個版最猛係有破壞者個d
仲有我用唔到主角買長弓兵同狂戰士個到~

作者我知你一定最後話d城無啦啦比人拎晒  跟住d人sm真龍堡吧?

ps  拎烈德既過程中有bug~  有機會佢會變成3p!~!

但我試過多次都唔得
傭兵隊長在亞爾馬城一帶......要完成後找到隊長先買到狂戰士與長弓兵

回復 支持 反對

回復 7# 的帖子

最後比4p殺死左個烈德-3-
6p d兵多到屈機啵-.-
不過大把木用砲屈番機[[m66]]
仲有個個隊長話要打敗亞拉丁附近既勢力(5p) 係咪指其他國家?(2p/6p)

ps 又發現bug啦-.-   最後城池個到隻領主比隻村民阻住左出唔到去 爆唔到機呀[[m468]] [[m468]]

回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

俾村民阻住?應該冇可能
因為我試過,係唔怕阻住..只能說unluck吧...
亞丁附近的勢力?亞丁附近只有哈拉克和薩西...但要擊敗其他勢力,絕對係2p伊魯克和6p伊魯多...
你說隊長的話..應該就是指傭兵城了.....That means你是攻陷城池後才找隊長的

回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

爆唔到機點算=3=~    好無奈~"~

ps  去到最後個個主角叫個真龍領主去睇完野係咪就爆左機?~"~

回復 支持 反對