收起左側

[抱怨專區] 現在是否無好玩ONLINE game(遊戲抱怨區)

con7不錯的
回復

呢家D game 就算你有幾勁幾叻有頭腦/昆人 都唔夠d有錢佬玩  佢地買得多 d物品只會愈出愈貴勁
我玩得最耐都係彩虹/巨商  玩其他玩玩下就唔想玩咁-.- 部機勁可以玩pc game gta lv都唔錯嫁
但係我部機廢 為有試下龍之谷= =
回復

我既意思係指你用110蚊去消費其他遊戲1個月或者去玩一個月來俾我睇下
唔好玩捉字蝨ok?只會顯得你既 ...
小川川兵 發表於 18-3-2011 11:15

110蚊去消費其他遊戲1個月或者去玩一個月     is  ok
如玩信長你玩足一個月  0$    l4d2 一個月0$   完全玩技術   [不計電費上網費]
其他娛樂   facebook   D game  
我捉你字蝨係因為你回復得太串有意挑起鬧戰   唔係我無知lo
當你係有一個有職業ga人ga時侯你先會睇驗到個種又要番工又要打機ga心情
每日朝9晚9 番到屋企到十點幾係仲有幾多時間打機?  但係online 就咩到要錢
月費ga 係每日玩得1-2個鐘又唔抵仲要無咩時間升個人勁極有限
免費ga 你有D可以好低lv好勁 不過hkd  可能個一套裝就要花上你一天的薪金!  問題係一個星期出一件又勁D  ga  咁係日日買?
如果你係讀緊書無做野又成日買點數你有無諗過你係日日幫你父母燒銀紙!
回復

玩game都係想娛樂下...如果有番工既...我覺得呢110抵比啦=_="
你都知啦!成日番工...都想搵d野玩下輕鬆下...110玩1個月好過你出街食左佢-_-"
仲有就係.....你就算唔番玩...你會唔會真係可以日日對住隻gAME由朝玩到晚-,-
我真係唔得...!
回復

110蚊去消費其他遊戲1個月或者去玩一個月     is  ok
如玩信長你玩足一個月  0$    l4d2 一個月0$   ...
艾爾凡斯.艾力吉 發表於 27-3-2011 00:44

我冇講過強逼要有人玩ONLINE GAME
我最主要係想表達  洗110蚊去玩1隻固定消費既GAME比起玩免費的GAME好好多
點解你會諗到咁多野既?
打機不嬲都係量力而為
洗最少既錢玩到最高級既遊戲不是已經很好了?
講到110蚊好似你成幅身家啦 咁不如唔好打機啦
我是將月費ONLINE與免費ONLINE比較
信長可說是連線GAME  不是大型線上遊戲(百人平台)
咁講我玩寵物小精靈都係ONLINE GAME啦
睇清楚少少OK? 110蚊可以玩到免費GAME 但絕對"強"唔到
可以要玩得順利 即係有+3+4既裝夠打怪  1件靚衫玩下 你玩到
但係要玩得有"出息" 唔洗過千蚊好難做到
即是話玩免費ONLINE GAME洗少少錢夠你玩得過去
想強仲要比俾洗得多先叫強
我唔係同你比三比四比夠平
現實就係現實
你去睇下任何免費GAME既討論區  個個都有講官方呃錢
有冇月費GAME講過呃錢呢回事?

我講第一句係"魔獸世界1個月洗110蚊,比其他遊戲平好多啦"本意係指月費比免費便宜很多
你就回 110蚊不如拎去食野
邊個挑事端?
回復

佩服艾力吉個comment成年前 成年後都仲可以回覆番人
回復

唔知可能新Game測試團  無咩人post野   依家出咩新game到唔見依度會有人post
回復

純電腦online根本做唔住 唔好話依家手機玩WOW 幾年前已經主力發展主機 電腦遊戲都係由主機藍本改過黎 電腦遊戲係靠容量 質素同畫質站穩住腳 比如Total War依d高質素純電腦單機遊戲已經少之有少 加上依家有大量平台代理 發行商根本連server都唔洗睇 今年正好反映出依幾年EA既快餐攻略令部份遊戲地位更加微不足道
好玩既電腦game其實好多 上 3x 遊x一定搵到
回復

說真的

現在有什麼遊戲是不用錢的 ?

裝備裝備腦子就是裝著這些東西 . . . .

期實點數就是營運遊戲的中心 , 玩家不買點數啥來收入 ?

--------------------------------------------------------------------(提外話-

期實很多人一個月買一次點數我反而覺得不值呢 . .

本人推介兩隻很好玩的遊戲

1. 魔獸世界 World of Warcraft
2 永恆紀元AION .

大家都知道這兩隻遊戲月費制的 .
只不過一個月一百多元,但好比你買點數用的錢多.
外掛也不是很多所以大家可以放心不會被外掛困擾你的 .
回復

多得橙子唔小
回復