收起左側

[抱怨專區] 現在是否無好玩ONLINE game(遊戲抱怨區)

咩叫冇好玩既game?
唔岩你口味,咩game都唔好玩嫁啦
岩你口味,一大堆game等你玩啦
你自己開個post出黎
你咁主觀,你話冇好玩既online game,不如你檢討下你自己對online game係咩態度啦
對d新game三分鐘熱度
試完一隻game之後又話唔好玩,咁你真係game都唔洗玩
回復

asgard
線上遊戲不賺錢怎麼會有經銷商代理,所以要樣樣好是不可能~只能選喜歡的玩
回復

係呀 好games 真係買小見小喇
回復

League of Lengends 唔駛用錢都可以玩得非常好
回復

55 我到玩緊不過全部英文要玩番排先知點合裝  如果有中文就好d
回復

玩LOL啦,畫面唔係幾好,但好玩
回復

算啦,玩PC Game la~
回復

本地game市場細,
資金有限,較少代理大作,
不少代理透過商城制才能維持營運,
其他中低質素game的服務水平近年不見提升,
香港遊戲界前景不樂觀
本人已及早轉戰PC 或海外...
回復

真係沒game 好玩 而家得返瑪奇英雄傳想玩 快d 出台版就好~~

瑪奇1 好玩 10 分滿分我給 9.5 分 可惜 都幾貴玩起上黎 又沒咩位置 我都有買點玩嫁 買服務用左 6xxx 蚊 玩左 3~4年
而家唔玩原因 越改版越唔好玩 技術性低左 加上日日地城有少少悶~~ 生活技玩死人 沒買服務好難玩~~ 給多個包我我都會玩返ge....

龍珠Online 矢望技能game 黎唉...

嗜血DNA <=== 有玩心知低死快d 汁

飄邈之旅  玩左一半 覺得沒咩值得玩下去~~ d 裝人人有罹...

diablo 上當年好玩倒爆 成日都班 fd 打通頂都試過~~~ 又係玩多bug...假野

天堂2 由於用費貴先唔玩 ...

光線飛車 r 進化 代理唔好 唔洗講拉.......

係咁多先~~~ 仲有d 唔多講拉 唔好玩多數係騙點game 乙又唔洗技術玩悶罹~  外掛都沒計有game 就有外掛 仲要買外掛玩...心照
回復

唉,好多game都要買點先挽到:0(
回復