打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 極度不滿gameone教壞細佬玩家,做成淫穢下一代

對gameone真係十分失望,ser lag又唔理,而家仲要搞甘多av野入來
回復 支持 反對

反對果2個一定係死毒LUN= =
回復 支持 反對

又唔洗講到將淫穢風氣帶入sd,搞到香港sd污穢不堪咁嚴重既..
請av女優主要都係搞下宣傳姐搏下出位,宣傳最主要都係有"桌頭"<唔記得點寫,請見諒
以宣傳黎講,請嚫模/game girl已經太普遍,所以咪搞D新野:女優
以往動漫節,各大媒體有幾可講gameone,以我所見,次次都係講lfo最多
今次一請女優,較果非常明顥,媒體有報導,又多人討論雖然比人插既居多,但係都明顯成功宣傳
不過對我而言,佢請女優/嚫模/game girl/明星,基本上都係冇咩分別..
但係如果真係將請女優既天價成本轉返比消費玩家就真係唔係太好..
與其搏出位,不如益下班忠實玩家啦~
回復 支持 反對

其實買完之後可唔可以拒絕抱抱?
加上其實買個包都係享受產品包內容
唔係為左同個女優抱抱
回復 支持 反對

完全唔知AV同D onlinegame 有咩關係
回復 支持 反對

今年如果冇呢個post大家討論下
下年唔知會唔會買$2888的包包送免費一樓一

唔明我講乜唔好問@@
回復 支持 反對

請女優都已經87 仲要請個咁7 +1
回復 支持 反對

請女優都已經87 仲要請個咁7 +1
neville916 發表於 4-8-2011 15:31

今年gameone有2位管理層上左鏡.佢地乜料大家心知(不過個人認為肥婆算識講野了,,,最強的角色卡...............)
回復 支持 反對

我覺得gameone今次冇教壞細佬玩家喎
4位數字產品包根本唔會有細路買得起 姐係話唔會有細路買到個產品包
除非有父母比錢細佬買產品包 否則唔會有細佬可以同一位av女郎抱抱
呢個就係父母教壞細佬 唔係gameone教壞細佬
你可能話細路聽到呢D消息會想入非非荼毒思想 但我想講D細佬邊有純情到呢個地步
行出街經過報攤見到既封面淫過穢個av女郎n倍LA
今次av女郎又唔係三點式上陣 會場又冇播AV 何來淫穢
使乜因一個推廣活動而起這麼大反應
回復 支持 反對

帶有色眼鏡睇人, 人地可以告你歧視的~~~ LOL
回復 支持 反對