查看: 28492|回復: 76
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 極度不滿gameone教壞細佬玩家,做成淫穢下一代

本來好耐之前想開post,但是因為動漫節正開動中,為免影響人地做生意故推至現在發言

眾所周知gameone今年動漫節買一個售價$1580的卡包就可以免費同一位av女郎(該日本av女子已拍過百套av,全部真槍上陣而非藝術片)

不說此包的價值如何,是否值得,這是見仁見智的,而他花費過百萬請av女郎也是gameone的權利

但是我極度不滿現在gameone主動將淫穢風氣帶入sd

很多沒玩過sd但是上網或睇電視都知道以下:
哦,,sd,我知,買佢d產品就可以同某位av女郎抱抱

而家我極之不滿gameone,唔知佢想搞到隻game變乜
我而家都唔敢同人講我玩sd,分分鐘d人會問反你一句:抱抱av女郎爽嗎?

以下是其中中個關於動漫節的報道,不是針對gameone的,不過佢入面都提左一句:

家嘅動漫節,利用 o靚模做宣傳,多過重視真正角色扮演嘅參與者。今年仲出埋 AV女郎,搞到動漫節變得好似成人展
http://hk.apple.nextmedia.com/te ... amp;art_id=15482290

支持gameone將av女郎帶入sd的請反對此post,反對gameone搞到香港sd污穢不堪的支持此post

謝謝大家花時間看此文

另希望版主不要再以什麼文不對題等理由封post
回復

真係會教壞細路,
果次係份報紙到見到12碎宅男同佢籃真係即場笑左=3=
回復 支持 反對

對gameone真係十分失望,ser lag又唔理,而家仲要搞甘多av野入來
回復 支持 反對

對gameone真係十分失望,ser lag又唔理,而家仲要搞甘多av野入來
雷臣 發表於 4-8-2011 13:47

他只理賺唔賺到錢
同你講,
遊戲x子既龍X谷同瑪X因SER成日彈所以上報:)
回復 支持 反對

係度數GAMEONE不如數書展先;P
回復 支持 反對

他只理賺唔賺到錢
同你講,
遊戲x子既龍X谷同瑪X因SER成日彈所以上報
o19042 發表於 4-8-2011 13:51

我相信此post都唔會好多人理
因為而家sd玩家好多都係:
有得玩就得,玩到就很好了,lag只係個人問題唔關ser事
淫不淫都唔關我事,我只係打機的

所以根本冇人識得嘈下gameone

另如果我係人地老豆一定唔會俾個仔玩sd,完完全全教壞自己個仔
回復 支持 反對

宣傳最緊要有gimmick
回復 支持 反對

係度數GAMEONE不如數書展先
〝小趙﹏* 發表於 4-8-2011 13:54

av女子是gameone請的,而另外書展早前已經要求高左好多,好多性感女子都俾佢地踢左出來  
http://hk.dv.nextmedia.com/templ ... &av_id=15482563

而家係d參展商自己搞到甘
你怪書展做乜呢

版主大人
回復 支持 反對

動漫節都唔係動漫既:)
回復 支持 反對

回復 4# o19042

完全同意
gameone教壞細路
因住d細路啊爸投訴
回復 支持 反對