打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] [廢唔是罪] 有陣時真係好唔鋸啲人有理冇理都踢人

如果個個人都好似你咁諗,咁d人見到個賊仔殺人
都唔會去阻止佢既行動,你覺得果D人咁樣岩咩?人
地樓主起 ...
link8679 發表於 2-8-2012 18:08

而家係GAME入面,唔係現實,唔該你訓醒左先回文.
如果唔係樓主多口,比人踢左,佢咪有機會,黎多場,搶返個場,踢返話人廢果個囉,你明唔明我講乜,真係,又多一個小學雞;P
回復 支持 反對

而家係GAME入面,唔係現實,唔該你訓醒左先回文.
如果唔係樓主多口,比人踢左,佢咪有機會,黎多場,搶返個 ...
運命之炎厄 發表於 2-8-2012 18:12

我諗你都係味訓醒,我只係作個比喻,而且我諗連game都唔敢指證人既錯
,現實又會好得好多咩,現實可能都係一個縮頭烏龜,如果唔係樓主多口,比人踢
左,佢咪有機會,黎多場,搶返個場,踢返話人廢果個
,救命,救命笑
死我啦,你ed諗法同小學生有咩分別,淨係識以眼還眼,人地打你一野
你又打番人地一野,最後你明唔明小學雞點解?
回復 支持 反對

我諗你都係味訓醒,我只係作個比喻,而且我諗連game都唔敢指證人既錯
,現實又會好得好多咩,現實可能都 ...
link8679 發表於 2-8-2012 18:31

唉,同小朋友嘈又係哂氣
唔該你唔好再回咁樣煩我了:handshake
回復 支持 反對

回復 23# 運命之炎厄

好笑,叫人唔好回,自己又回,比我講中
左係_ _ _,就叫人唔好回
回復 支持 反對

咩叫衰多口= =...多口比人踢好正常 369
回復 支持 反對

回復 21# 運命之炎厄

你估我係你咩 郁啲就踢 唔好張你自己會做既事套落我身上OK?
回復 支持 反對

回復  運命之炎厄

而家唔講緊我比人踢抵唔抵

我講緊係唔係廢都要比人咁話 比人踢

比著 ...
machunman 發表於 2-8-2012 17:24

如果係覺得自己廢,就應該先去初頻練練,
我認我有時會睇等級話人,不過呢D都係新手造成,
成日見到下士-上士入高頻玩,
但次次最快死+冇貢獻都係佢地,
如果係我都會踢呢D人...

當然,有時候某D人會自大,
話自己有幾勁,人地全部都廢,
呢類人最黑人憎,不過都要睇情況,
如果D人技術真係同新手冇分別,
就先到初頻玩,最少技術都會好少少,
如果唔係咁,初頻同高頻就冇分別,
仲洗咩分開呢?
回復 支持 反對

回復 27# 199xabc

人地已經士官了 都係想上黎學下班老手點玩得勁姐
回復 支持 反對

回復  199xabc

人地已經士官了 都係想上黎學下班老手點玩得勁姐
machunman 發表於 3-8-2012 14:15

當時佢用咩機先?@.@
如果係衝擊高達之類,我估佢比人踢都好正常...
當然,到左士官長,玩高頻學野都好正常,
不過見到D串串友最好都係避得就避,
始終都未夠人抽,唔想比人串,
去另一個冇膠人場玩會好D...
回復 支持 反對

回復 29# 199xabc

炮西 0 0
回復 支持 反對