打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] [廢唔是罪] 有陣時真係好唔鋸啲人有理冇理都踢人

回復 39# machunman

等扣分喇,傻仔{:1_9:}你媽默仲慘啦,生你出黎原來係同SD啲小學雞鬥氣,都唔夠你媽咁慘啦,生左個EQ低既仔出黎{:1_9:}

回復 支持 反對

回復 41# aa22579223

我好懷疑你是唔是老豆老母早死

所以冇人陪伴所以就走黎挑釁我 等冇咁悶

不過我明白既

btw 下次回復cheak多次先回啦 打錯字 好樣衰

而我不知什麼叫EQ低既仔

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
風乂 -10 言語過份

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 42# machunman

我阿媽同阿爸冇死到,不過就算死都遲死過你{:1_12:},你連EQ都唔知係咩,我諗你更加比人笑,不過你講既說話咁冇文化,你遲早出到社會最快得罪人,最早死應該係你,我可以去埋你個喪禮都仲好WO

回復 支持 反對

回復 43# aa22579223

世事都被你看透你又知我唔知lol

可能我真係講中左 唔好咁激動我會體諒你呢位特別既小學雞
回復 支持 反對

回復 44# machunman

通常啲人唔夠串就係話人地屋企人死晒又乜又成或者講粗口鬧返人,你咁喜歡強調人地屋企人死左默死左囉,不過你講啲咁既說話,證明左你已經唔夠人地串,

所以你已經輸左{:1_14:},而我就贏左,你繼續慢慢強調人地屋企人死左(冇人會再理你~~{:1_14:})
我亦都會體諒你呢種小學雞唔夠人地串先會講出咒人地屋死左
回復 支持 反對

受到警告 46#

回復 45# aa22579223

小學雞要嬴我米讓下你囉

我又唔會有咩損失 比你享受下勝利既感覺又如何?

小學雞喜歡什麼?喜歡勝利 我明白

慢慢做你個nethero啦

睇你個撚款應該系出面實係隻死狗黎

慢慢自high 順便祝你陷家富貴

評分

風乂 -10 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 46# machunman

得喇得喇,知你勁喇,字又打錯,真係影衰晒你自己啊

回復 支持 反對

罵戰已起 請關帖
回復 支持 反對

回復 47# aa22579223

傻的嗎 自己睇下自己錯幾多先話人啦 而我不知什麼叫eq低既仔 仲有咩叫默死左囉?_?

解釋下得唔得?

讀多幾年先啦 自己打錯字仲有資格話人打錯 笑大我個口啦 EQ低既仔 會心一笑

好心就唔好扮正義撚企出黎嘈啦NETHERO 冷係以為自己係英雄咁出黎講幾句以為自己串柒柒

小學雞改下啦 免得出黎社會比人笑啊369 扮晒野以為自己見到錯字好勁 原來仲未知我一早話緊你已經有錯字

是唔是咁蠢連編輯都未識用?

利申:我剩係會對住你啲咁既弱智仔先講粗口

仲有撚款唔是打錯 係話緊你個 手然木羕 唔明唔好明

評分

風乂 -10 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 49# machunman

我覺得你先係扮晒正義JJ,人地踢廢柴,你就多事幫啲廢柴唱返人,咁你就係正義JJ囉,事實
講粗口一來招惹麻煩,嚴重既話,得罪人都有可能,重有,乜個[默字]唔可以用系口語上既咩?_?
重有[罵戰已起 請關帖],人地都唔想再同你講落去,你比人扣分應該會扣得重金過佢,
如果係扣十分既話(唔知扣幾多),你可能會每個扣20分,明顯啦,你講埋粗口扣多十分,
佢就最多每個扣10分,系黑名單到可能會有你個名冇佢個名,到時你向版主解釋都冇用,
版主照執正黎做,到時你可能會再額外再扣更多既分數,佢還口都係唔岩既,
不過都係怪你自己口臭先啦,鬧人小學雞,人地都冇諗過要串你,
諗住比個建議你聽下,老友你影衰左成個樂古喇,講晒粗口咁,
實比人當我地係一班冇文化既玩家啦,
成日話自己港服有文化過國服,睇你自己似乜,我覺得你更加冇讀過書囉,
連咩係禮貌都唔知,啲人體既器官從你打字中飛晒出黎,你打粗口字串人又好威威啊?
你比人既感覺只係粗人一個,話人地阿爸阿媽死左,咁你自己有冇親眼見倒先,
冇啊嗎,冇就唔好亂咁講野,我諗都唔會有人當面同人鬥串會話人地屋企人死左既,
如果有既話,果個人肯定係想人地出手打佢,唔知果種人會唔會係你呢?

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
aa22579223 + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對