打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] [廢唔是罪] 有陣時真係好唔鋸啲人有理冇理都踢人

回復 18# link8679

講倒捉賊又唔同晒WOW,但係SD踢人既野咁芝麻綠豆既事點可以拉埋賊仔黎講呢,你真係講得佢有勇氣啊,要唱人有幾難啊打幾字默得LO,咁都可以拉埋勇氣黎講,
捉賊就真係要講勇氣喇,捉倒賊,有人會多謝你,但係呢啲咁芝麻綠豆既野點會多謝你啊?
我夠唱過人啦,我係為自己而唱人,人地開我外掛,當然嬲爆啦,唔唱啊條氣都唔順啦,食龜靈膏都醫唔返條氣順啦
樓主根本就係為自己而唱人,如果佢冇比人踢洗鬼唱啊,講到自己好似好正義咁,幫晒啲廢柴唱返人咁,
根本就係為自己而唱人,如果係幫人而唱人既話,唔該晒自己M幣買夠一百個喇叭黎唱人,
證明自己有幾多勇氣同誠意,叫樓主咁做佢肯唔肯,睇死樣叫佢食X啦實唔肯買啊...
嗟係等於叫佢消十張一百$紙都唔肯添啊,佢肯既話我比個官佢做
回復 支持 反對

回復 51# aa22579223

我只係打個比喻,唔知點解次次係樂古打比喻都有人唔知,你其實明唔明咩叫
有勇氣?有勇氣係咪一定要d大事件先有,小既就無?你都係下次諗清楚d野先
好打啦,同賣希望你解釋下
    你唱人唔洗講出來,拿拿你e 部分真係笑左,你話樓主唱人,但佢無開名,希
望你下次睇哂d內容先好回人,講到e到下面d內容應該唔洗復因為樓主無唱人
回復 支持 反對

回復 50# 禁對戰開掛

咁又點?
回復 支持 反對

回復 52# link8679

唔該晒 條友講極都唔明
回復 支持 反對

回復 51# aa22579223

你仲未解釋啲字點解369

順便教教你個芝字點打

速成 廿人1 明唔明?

仲有點解#49冇回復番我?
扮曬蟹睇唔到啊?NETHERO
回復 支持 反對

回復 52# link8679

內容冇開名唱人,不過個標題已經出賣埋自己喇~~~,
[廢唔是罪] 有陣時真係[好唔鋸啲人][有理冇理]都踢人,咁講既話佢唔鋸所有人啊(因為大家都踢過人啊,你仲幫佢口,佢唔鋸緊你咋),樓主自己又默係踢過人,我唔信佢自己冇踢過人,踢人得兩種嗟,佢講埋出黎啦,
有理既踢人實再好多喇例如:有人開外掛啊要踢,朋友要入,要踢人比朋友,有理踢人,
冇啦啦踢人,粒聲都唔出就踢人,叫樓主經下大腦先好擺上黎講啦,
自己又唔鋸埋自己,9唔搭8,有理冇理,佢自己又默係踢過人
額外,我真係覺得樓主係一個永遠學唔識尊重他人,
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4303587&highlight=,
睇完呢個帖子,我更加肯定佢有踢過人

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4202987&highlight=
我諗佢比版主既印象實好差,咁我更加唔洗怕比人扣分喇,可唔可以咁講呢
回復 支持 反對

回復 55# machunman

咁識唔識打倉頡啊,[廿戈弓人=芝]啊
回復 支持 反對

回復 56# aa22579223

版主我驚佢有毛

仲有知唔知叫有理由同冇理由個場主都照踢人 我諗你唔明 算撚數 日日望住你個撚款真係好煩

睇下個POST先啦正皮多定負皮多?

仲有你可以解釋咩叫EQ低既仔未 仲有默係囉

唔好成日回避我問題啦

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
小湊 -10 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

尊重 都未論到你啦
回復 支持 反對

你仲未答我咩叫EQ低既仔啊