打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] G改

回復 19# okmijnuhbyg8

是的,總之就是我有特四我超強.
回復 支持 反對

其實而家估下估下都冇咩用啦
等佢出左咪知囉
回復 支持 反對

補償差一定走好多人
回復 支持 反對

望g1唔好後面減個0就得
回復 支持 反對

請樓主注明以下:

一部OC既機體會有2種補償(同時擁有)

1- 等級補償, 即OC6既機體會轉化成LV10-11 之類

2- 追加奖励, 即樓主在#1所講的 (但要有相關OC道具如防爆)

你講既內容講到好似只係補償以上道具,又講升OC用好多時間呢樣個樣

但相片內容係講以前的OC道具轉換成其他道具+G

下次請講清楚, 所以我按了反對

你就單單放左追加獎勵就算數, 搞到G1搵到位攝就真係全SER多得你唔少

反對是我按的
回復 支持 反對

1) 以前抽幸蛋抽到700幾個防爆果時覺得,我喱世我冇可能用哂,見到我d朋友,一個2個買防爆包,我慶幸自己當初抽既幸蛋冇白廢,又覺得佢地買防爆係咁比錢gameone,而一直以來既活動我都有玩下,防爆跟本多到冇時間去理,人地oc1升oc2 死慳死底裸升,我就一次放2-3個睇下會唔會高機率成功(純粹抒情)。宜家G改我知道可以換到G幣不知幾開心。
2) 只期待終有一天開放win8
回復 支持 反對

OC6 唔係 =  LV12 咩-.-???
回復 支持 反對

我覺得我損失慘重
s13771 發表於 12-6-2013 11:14

唔怕,你之後應該會補好多G幣!
回復 支持 反對

請樓主注明以下:

一部OC既機體會有2種補償(同時擁有)

1- 等級補償, 即OC6既機體會轉化成LV10-11 之類

2- ...
雷臣 發表於 24-6-2013 18:48

你要知,等級補償, 即OC6既機體會轉化成LV10-11 之類,哩個係一定會有,吳係串你,但用下腦都知一定要同步(跟番韓服做法),(相反g 補償,就可以由g1 自由定,佢可以5跟番國服韓服),你地甘都5明哩個post ge 用意?我廢事打到甘白
回復 支持 反對

其實佢個換算係1比1咁換, 定全部換1?

即係1防爆換 經膠+1萬? OR  全部防爆換經膠+1萬?

如果前者既咪好多錢
回復 支持 反對