打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] G改

回復 26# BigBossSheep

我果時仲係到諗抽咁多防爆把鬼- - <-----果時仲未興oc...好似
回復 支持 反對

其實佢個換算係1比1咁換, 定全部換1?

即係1防爆換 經膠+1萬? OR  全部防爆換經膠+1萬?

如果前者既咪好多 ...
llstricksll 發表於 25-6-2013 18:56

當然一部機,一份錢,你覺得多之前,諗下自己付出GE 心機,時間,金錢,你就覺得D G錢 5算多,真錢買防爆先係貴,同最多付出。
回復 支持 反對

吾洗講G改一定大把人走看國服就知
頭ー兩個星期就多人打宜家好多時都得拾幾間房
D老手走曬新手吾識吾九打走埋
防爆補G換吾到特定點卡有鬼用
呃你地D老手又要買特定點卡(全機特四)
特卡重貴過防爆因為要用好多
特四加L12重屈過oc6根本平衡吾到
回復 支持 反對

你要知,等級補償, 即OC6既機體會轉化成LV10-11 之類,哩個係一定會有,吳係串你,但用下腦都知一定要同 ...
frost''霜 發表於 25-6-2013 08:00

我都知一定會有轉級補償
不過唔係串你, 但用下腦, 睇下其他人回覆都見到
好多玩家對於G改都唔知係乜, 唯一方法就係上樂古睇野

很多人都唔知有轉級補償, 樓主講既野唔清唔楚,令到好多人誤會晒,以為只有#1所講既補償

(你睇下樓主俾個連結啦, 就連好多國服人討論時都以為G改只有道具補償而沒有轉級補償)

你甘都唔明樓主錯左係邊度?

請用兩邊角度諗野啦少年
回復 支持 反對

我米樓主lO 哈哈,有錯大把人出黎話我,5會今時今日先得你1個,到時G改睇下米知LO,睇下會5會EX 變左LV12以下,OC6變左LV1 LO(非技術問題,G1成日出錯),7左仲死要面,面子真係甘重要?

同埋諗野仲行2角度?增值下啦,1早讀完書都知E加行甘多角度思考啦,你就真係應該多角度反思下,面壁果隻PLEASE

睇番你個 (港服正式G改取消OC, 那麼OC6的機體轉換會如何?) 哩個POST,就知你思想幾幼稚,智力又幾低。

吹到(可能G1全部統一轉成LV1 也說不定,防爆全部沒收但不賠G,可能清G也有機會),你發果個POST先至係害人不淺,誤人子弟,妖言惑眾。

平時小上樂古,都經常見到你比人插,甘借問聲哥仔你要7多幾多次先夠?
回復 支持 反對

我覺得我損失慘重
s13771 發表於 12-6-2013 11:14

600個防爆 7.7
回復 支持 反對

回復 32# frost''霜

我冇乜用錢玩都好多防爆之類既野, 照佢咁轉換既話實過百萬G.   未試過咁多錢所以先話多
回復 支持 反對

回復  frost''霜

我冇乜用錢玩都好多防爆之類既野, 照佢咁轉換既話實過百萬G.   未試過咁多錢所以 ...
llstricksll 發表於 26-6-2013 19:50

5566 1個星期都1百幾萬G,100萬其實好小,,你抽左AR自定都無左10-20萬G
回復 支持 反對

吾洗講G改一定大把人走看國服就知
頭ー兩個星期就多人打宜家好多時都得拾幾間房
D老手走曬新手吾識吾九打走 ...
96411322 發表於 26-6-2013 09:28

如c兄所言, g改俾我感覺是標尾會... 我好可能估中...

1. 如果係好野, d商人3分貨仔會吹大到7分, g改一路都唔能夠俾玩家知道其好處, 有混水摸魚之嫌...

2. 元素愈多, 平衡愈易失...

而家打機好煩, online game人流一少, 無肉食就執, 單人game如 EA, PS3 個 orgin 同 psn 一俾黑客搞, 又玩完, 都係玩紅白機同超任果時最開心...
回復 支持 反對

想當年沒防爆就抽幸蛋超好出~比自己入點5粒5粒咁買划算
隻S力天都係抽防爆既手信~可惜果D曉橫行~沒新機優勢可言~因為新S圖出成街都係
回復 支持 反對