查看: 12446|回復: 51
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 關於防爆核心被無故即時全面下架一事

請恕小弟直言, 代理商既做法未免過於不當吧....

第一,未知會眾玩家就於依次更新即時全面下架,完全冇被玩家預備時間!
如果代理商係為左怕D人大量購入而換取其他可觀報酬而下架,未免過份自私了吧...冇理會所有玩家既感受
唔係個個玩家既防爆核心既數量都堆積如山....

第二,仍然有好多玩家仍需靠防爆核心黎作最後衝刺去升心愛既機體到EX, 因為大家都知道7月就G改...
代理商暫時又未實質公佈G改後既補償計劃,相信大家當然暫時只會認為衝EX先係最安全令心愛機體唔會降級既方法...
難道代理商想防爆核心不足既玩家係最後依個月要淪落到唔用防爆(裸衝)先至安樂?
代理商想更多玩家放棄香港SD高達ONLINE先開心?

最後,我唔係要求代理商作出任何重要補償,本人只係對代理商既做法愈黎愈難接受,為收入,妄顧玩家需要,防爆一事只係冰山一角...(小弟玩左都3年有多,睇住香港SD由興變衰)
對於防爆一事.代理商最合適既方法就應該最少都要更新前一日通知所有玩家,一日就足夠...

PS:1.小弟當然最希望代理商可以重新將防爆核心上一上架,即使一日已經足夠...
     2.大家當係個人意見睇完就算吧,插唔插就悉隨尊便
回復

本身諗住更新今個月買防爆衝部EX做紀念( 宜家一部都冇)
點知俾佢下左架

唉........... 宜家得8粒衝毛
回復 支持 反對

本身諗住更新今個月買防爆衝部EX做紀念( 宜家一部都冇)
點知俾佢下左架

唉........... 宜家得8粒衝毛 ...
kennylam25 發表於 20-6-2013 00:24

8粒就差唔多衝到一部...(好彩冇俾人汁既話)
回復 支持 反對

琴晚我先比人執左一部~~~~~  (怪就怪自己手腳慢)

冇10防爆就一定出事架喇~~~
回復 支持 反對

淪落到唔用防爆(裸衝)先至安樂?

佢係想你比錢抽幸蛋d防爆
回復 支持 反對

佢係想你比錢抽幸蛋d防爆
菠蘿君 發表於 20-6-2013 00:34

有幾多咁巴閉,點都唔夠直接買咁直接,分分鐘機都抽埋出黎都冇張防爆...
回復 支持 反對

認字特警:係無故唔係無顧
回復 支持 反對

我都系開木瓜先中一個
回復 支持 反對

抽木瓜米有lo 你咁想要G
完全冇被玩家預備時間!

咩叫未雨綢繆?

更新前,都知7月G改la=.=

果時你地5買?

你5係第一日先識g1為人阿?

本人只係對代理商既做法愈黎愈難接受,為收入,妄顧玩家需要,防爆一事只係冰山一角

你咁5滿意g1,望下台服,國服-.- 衰過g1 la
回復 支持 反對

請恕小弟直言, 代理商既做法未免過於不當吧....

第一,未知會眾玩家就於依次更新即時全面下架,完全冇被玩家 ...
VKKVKKVKKVKK 發表於 20-6-2013 00:20

樓主, 快手去搵搵有冇以前出既新手包,有防爆

PS:我好似仲有幾個係香港,唔知掉左未,如我搵到按市價俾你XD
回復 支持 反對