打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 星卍晴:我真係唔識你老鼠wor!

回復 13# xJefferSoNx

估唔到我既影響力係咁大WOR!首先,當晚我有冇踼你走先?冇WOR~只係要求你守間房既規則,至於規則邊個定,咪就係房主即係當時既我定囉!
用返你既比喻,即新手落場踢波而多次故意犯規我地仲要俾機會既?收皮啦呢D歪論!
你果張圖,我已經講左唔識解釋.我亦什少CAP圖放上網.(知道我個名點解應該知我講緊咩[S])
至於你話我會HEA打.呢到有張圖可以研究下~呢張係常規賽,人數當然比死亡場多.個人70%但仍然LOSE!代表其他5人輸出不高但我都冇HEA打囉~我真係唔知你講緊既係邊句!?定係你覺得你諗既就係岩!??所以當所有人停曬手係因為要俾你黎打再CAP圖放黎

解答返你個問題,我方玩家當然有打攻擊你,唔攻擊點打到259??而係停手時係因為你先出手他們才反擊!

最後!你覺得你可以反敗為勝,點解唔係259之後再出手?當個個停曬手而去攻擊人地再反敗為勝.我真係冇咁既實力,因為我面皮冇咁厚

你話出房單挑,我當晚冇拒絕你呀~呢個問題令我諗返起岩岩玩SD果時,個個都話SD係一隻團隊合作遊戲,唔夠人打就叫人出去單挑係小雞雞行為.唔知而家SD風氣係咪改變左,呢種變左係大俠所行~港服變成依家甘可能都有少少關你事

呢到有張圖可以研究下

呢到有張圖可以研究下
回復 支持 反對

回復  [S]獨行俠

259如果佢仲想打,咪陪佢打 最多無259  但對佢來說:真正既勇士要戰到底,係唔會因人 ...
awwa2332 發表於 17-8-2013 03:11

最後我都話之佢,未到照殺呀!佢夠膽死放埋果張圖上黎(即係問大哥咩事呀果張)
咁姐係我地唔等259殺左佢就唔得.佢係我地停手等時間時攻擊反敗為勝就天經地義
回復 支持 反對

回復 19# 無名小卒=]

都回埋你啦,需然已經回等3次,最後我冇等259就殺佢左.佢出到去夠膽問我咩事!
回復 支持 反對

回復 17# AdolfHitler032

當晚我答應左佢,係佢冇反應.反正我就係輸得起!SD玩團隊戰,我最叻只係走位
回復 支持 反對

最後我都話之佢,未到照殺呀!佢夠膽死放埋果張圖上黎(即係問大哥咩事呀果張)
咁姐係我地唔等259殺左 ...
[S]獨行俠 發表於 17-8-2013 11:07

即係有時啲人係濫用緊自己既能力
新手唔係可以當人沙包架,不過你殺左佢又有可能話你唔259
回復 支持 反對

回復 25# okmijnuhbyg8

而家就係呢個情況啦.而且佢都唔係新手啦.明知故犯
回復 支持 反對

回復  無名小卒=]

都回埋你啦,需然已經回等3次,最後我冇等259就殺佢左.佢出到去夠膽問我咩事! ...
[S]獨行俠 發表於 17-8-2013 11:08

始終唔係現場,不過259呢家野真係無咩所謂,大家合作咪算唔合作咪由佢,無必要搞咁大。
至於紅慧星平時既作風我就不敢恭維
回復 支持 反對

又要留名食花生
回復 支持 反對

E+唔食花生對唔住自己
回復 支持 反對

錯就要認,唔好死頂啦
回復 支持 反對