查看: 47252|回復: 52
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 星卍晴:我真係唔識你老鼠wor!

係開始回應之前.先交代一下,本人已經一年多冇玩sd,見到g改所以回歸,所謂既紅星亦由三粒變成兩粒
所有既經驗都係靠自己全手動打返黎(當然有玩bd),所以可能俾人感覺讓雙手單腳都夠你打囉

岩岩見到果個所謂既體育精神帖,我當堂嚇一跳,然後得淡笑
果d所謂既截圖與林老師講粗口事件有異曲同弓之妙!就係將事件既重心完全轉移
(抽水:警犬選擇性執法去食屎啦!)

當晚同果隻老鼠(真係唔記得亦唔想記得佢叫咩名)大約玩左4,5場啦.而每一場都要等259!
每當需要259時我方所有人都一定停手沒有作出攻擊,而係呢個時間果位體育精神人士定必使出在正常時間時沒法出現的攻擊力向我方猛攻!
令我方嚇得落慌而逃

用返佢個比喻.咪等於黑哨囉~大家守體育精神既時候.佢就先踢傷曬你地d球員再企圖射們而無任何球證作出吹罰!

至於佢最後果張1對1 3vs3 A+圖,我就真係唔識解釋啦 可能因為我才疏學淺啦

補充一點:每一場係正常人黎睇都係冇機會反敗為勝,因為我方既血量及所存的技能都足以頂一下sp再送佢食一個!

如果!大家咁都覺得係我有問題既,咁SORRY囉~亦有人話冇圖冇真相.咁睇返果間房既名單問返每有人,以作證實

最後!送佢一句忠告!梁震英上身就去軀邪啦!
回復

WA 你係星晴本人?.?

STOP LA
回復 支持 反對

我就係本人,岩岩先放工.睇唔過眼~回應一下D小雞雞
回復 支持 反對

小二,兩包花生
回復 支持 反對

lm識你老鼠
回復 支持 反對

有花生食

btw,樓主係咪專登打錯梁振英?.?
回復 支持 反對

回復 6# 199xabc

直頭想打狼英
回復 支持 反對

回復 5# s08041er

唔識我唔緊要.亦唔想有人識.只希望有人識得個真相
回復 支持 反對

回復 8# [S]獨行俠

BTW 你有種咪唔好259殺左佢啦0.0
LF2 LF2 LF2
回復 支持 反對

回復 9# zeroexia01

你緊係冇睇曬佢D圖.最後我咪咁做囉~咪俾佢話返我囉~v~
回復 支持 反對