打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 星卍晴:我真係唔識你老鼠wor!

回復 21# [S]獨行俠

本來都吾想再回, 但係你仲係死性不改, 算啦, 回多你最後一次 !

首先, 我無話當晚係你踢我, 你吾洗甘大反應,  你講甘多野無非都係認為自己係岩, 如果你要甘諗, 我都幫你吾到@@
我信相眾人的眼睛是雪亮的。  房主可比喻為君主,每一個君主做法各有不同,呢個我都控制唔到你,但在你的言語上看得出你是一個沒有寬容大量的君主。

再講返你張圖先,睇泥你仲未理解得哂我張貼既意思,由頭到尾,我都係講緊死亡競賽,得返你一個果陣時,你會吾會繼續打?
你拎張常規賽圖出泥做乜意思? 我吾係話你吾勁^^ , 但係你誤解左我意思囉@@,常規賽無限命,會有得返你一個既情況?

個晚既戰線無人會知,你講咩都得,所以我都無謂再同你據理力爭,但係,你話個晚無拒絕我單挑呢點, 我又甘岩有圖喎 .0.
本來都吾想放出泥,但係你甘講我,我就無理由吾放比大家睇睇@@

你既回應係得,〔玩就玩,吾玩就88〕
睇泥你既可信程度應有所保留@@
回復 支持 反對

佢郁手就唔259
係咁簡單...
回復 支持 反對

其實我覺得次次都要259係一件好麻煩既事 永遠都要等到259先可以再打.等259其間又會有人不斷扣你血攪到你259之後唔夠血打 其實等到259只係為左D經同錢不如去玩任務
btw,我黎LM既
回復 支持 反對

咁SORRY囉~
[S]獨行俠 發表於 17-8-2013 00:25

好有誠意呀
回復 支持 反對

花生友表示
留名
回復 支持 反對

259要雙方同意先停
佢唔259關你咩事 你要逼佢259?
佢打你你唔打佢係你自己問題 犯咩規?規你定? 唔好同我講共識 一個人反對就唔係共識
你要259你夠勁咪比佢打頂到最後 唔夠勁就咪嘈259 你冇權逼對面259我覺得
點解要停低等259後再出手?你肯定會完全冇變?心裡質素冇調整過?個個企係度唔行?情況一定會有所不同 要打就唔好打打下停低 除非佢同意啦
我觀點係佢打你完全冇錯
利申:成日未259得翻我一個繼續打比人未259就殺仲要話係我自己找死搞到冇259之後踢左我的路人甲
回復 支持 反對

所以我寫明258前打我,我會還手,確定有足夠血量去反勝
回復 支持 反對

其實兩面同意係可以等259
但如果一面唔同意我覺得可以繼續打 冇權逼佢停手
回復 支持 反對

身為紅星既 星晴都唔化既...
冇258就KICK
你人手升到紅星既話,計計埋都相信KICK過幾萬人出場都有
真係好毒辣
回復 支持 反對

作為一位冇人識我係老鼠既3紅星來講,

叫左258之後對方仲殺一個人係可以理解既,因為要解日任,

殺左1之後仲打的話,一定打鳩佢,然後踢柒佢,就係咁簡單(時間無視Mode),

另外一點,叫左258之後死剩我一個,但對方唔停手係咁扣我血的話我會追砍佢,

因為對方必勝何必比您打!!  邊個陏手砍邊個!(發狂Mode)

--------------------------------分 格 線-----------------------------------

明天去觀唐功樂官立中學,反對警黑扣結,邊個打人一定還拖

回復 支持 反對