查看: 11442|回復: 53
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 港服風氣

老實講,我個人其實好鐘意呢隻game,所以就算G1明揾笨甚至一直出一堆錯我都忍,但係有部份player真心令我起火.
首先,5玩得一隻game,就應該5好熑麻煩,呢排官方一直出打日活動.老實一句,打3~10場要幾耐?洗5洗下下bj?一上線就一堆bj房,玩都無得玩.
其次,d人洗5洗狂用道具?有次一,對面4條友個個裝紅閃,我用格機,結果就係捉一個閃一次.真心,打毛?
最後,有d人打sd好鐘意爭食/亀係後面5衝.5係要好勁,但起碼似番個人好5好?5好搞到好似打少個咁la
回復

龜係後面唔衝又點? 一定要衝先嬴到既?
當然正常都玩佔上風,但有時你比人壓左先咁點先? 係咪就唔識玩? 証明左你係冇執生既能力zzz

btw...bj既問題 係架喇 香港人忙到_ _ 但又要玩Online 利申:忙就玩家庭機手提機手機遊戲...因為唔洗搏老命玩
Online真係打少日都蝕G幣
回復 支持 反對

回復 2# 工口仔

我指玩狙全場死龜,人影都無又無輸出個d...
回復 支持 反對

閃唔係問題  問題係SP DOWM...唔明點解要出SP DOWM..(好鬼憎SD DOWM..)
回復 支持 反對

老實講,我個人其實好鐘意呢隻game,所以就算G1明揾笨甚至一直出一堆錯我都忍,但係有部份player真心令我起火. ...
ken1997226 發表於 16-2-2015 09:54 PM

你唔鐘意BJ房既~我建議你入房搶房拆場
不過人地開得BJ房~唔多唔少都會留個打手做後著
見有人想搞事就專攻佢先

回復 支持 反對

隻game出道具呢個項目就係比你用,
用道具又唔係啲咩違犯行為,
但係用道具又要比人嘈呢嘈路.
咁格機唔俾用近戰得唔得=[?
回復 支持 反對

回復 4# SOS123123

根本5應該有道具
回復 支持 反對

回復 6# 菠蘿君

問題係道具好多都好op,一用就好易反枱
回復 支持 反對

老實講,我個人其實好鐘意呢隻game,所以就算G1明揾笨甚至一直出一堆錯我都忍,但係有部份player真心令我起火. ...
ken1997226 發表於 16-2-2015 21:54

冇得玩就賴BJ, 玩5起就賴道具, 輸5起就賴隊友

講真你係5係姓賴ga姐? /__________\
回復 支持 反對

唔用格機紅閃ge問題咪解決囉
回復 支持 反對