打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 港服風氣

回復 9# 蓮の剎那

輸,有乜所謂,但可以贏都變輸就實在無所謂.BJ,掛機你認為正常,合理我無野好講.道具,我阻5到你玩,單純分享感受
回復 支持 反對

回復 10# TrEaSuReSnIpEr

真正想講既係想人盡量少用道具
回復 支持 反對

回復 8# ken1997226

一開始你就吊人狂用道具,依家就話係因為有啲道具太"op"
人你又吊,道具你又吊,你吊晒啦=[
回復 支持 反對

回復  ken1997226

一開始你就吊人狂用道具,依家就話係因為有啲道具太"op"
人你又吊,道具你又吊,你吊 ...
菠蘿君 發表於 16-2-2015 23:41

一直無吊,單純個人感想
回復 支持 反對

打機是為興趣而打,有人話係浪費時間,
打機的確是浪費時間,但我覺得只要打得開心就得
毎個人開心的定義不同,有人BJ為拿活動獎品而開心,
有人因有技術/勝利而自豪,有人為存機/課金而炫燿

講真SD咁多機體,好難平衡毎一部機,總有一些機較強/腦殘
玩家都是一樣,有較強的,有弱的, 即使遊戲不平衡,
還是有人玩SD,因為我們大家都是高達迷
高達就是男人的浪漫!

A-C房同S機房的分開,就是為了使遊戲變得更平衡
人地用道具/腦殘機,你都可以跟着用,
歴代高達最強的是駕駛員,機體只是輔助工具罷了
所以如果你想要改變現況,就變得更強吧!

正所謂逆境出強者,我係海外因為delay,學會預側對手的反應
因為卡sp,卡r,使自己不再依頼sp
強者能駕馭一切,改變世界,少年快去創做奇蹟吧!

附上N年前奇蹟1V3翻盤視頻
回復 支持 反對

回復  蓮の剎那

輸,有乜所謂,但可以贏都變輸就實在無所謂.BJ,掛機你認為正常,合理我無野好講.道具,我 ...
ken1997226 發表於 16-2-2015 23:28

BJ正常來說是不正常,但某程度來說還是可以留住一部分玩家
所以還是請你體諒下
回復 支持 反對

BJ就見人見志 ,你搶得幾多房人地一樣照開
道具呢家野你去到其他服差唔多一樣 ,大部份人都會開道具
回復 支持 反對

BJ就見人見志 ,你搶得幾多房人地一樣照開
道具呢家野你去到其他服差唔多一樣 ,大部份人都會開道具 ...
198765123 發表於 17-2-2015 01:51

長開引型的路過
回復 支持 反對

1.講得呢句,都睇得出你體會太少
呢隻game唔係為你個人而設
唔係人人都好似你咁得閒
2.打打下你會發覺d人一場只閃得一次
因為平時佢地濫用得太過火
最後得返黃閃可用
3.呢個無可否認,都岩
搶刀,亂倒好常見
次次搞到我堆fd燥底
不過如果見到人全場龜後的話
你可以選擇唔強壓
你的退後,等於佢的行前
回復 支持 反對

閃唔係問題  問題係SP DOWM...唔明點解要出SP DOWM..(好鬼憎SD DOWM..)
SOS123123 發表於 16-2-2015 22:38

我都好鬼憎sp down 有時cut到2技都冇Q埋 佛都有火

然後下場對住佢用(用晒3粒)

利申:裝好閃 差唔多逆轉先用(最多用2粒)
回復 支持 反對