打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 港服風氣

點解樓主挽sd唔自己開間房叫:禁道具,禁龜

家陣用道具同埋沖係咪要問過你
回復 支持 反對

1.唔係個個得閒次次打十場
2.認同,sd應該出無道具模式,尤其sp down/紅閃,比人掟一下硬直+冇左一大格sp真係 ...
1bigbang 發表於 19-2-2015 08:10

同感,不過有d人真心三場都bj,唉
回復 支持 反對

點解樓主挽sd唔自己開間房叫:禁道具,禁龜

家陣用道具同埋沖係咪要問過你 ...
battleno 發表於 19-2-2015 16:57

禁龜....有人聽至得,禁道具有人入至得.而且試下有個隊友用劍西龜後甩標/你用劍西,對面個個紅閃睇你有也感受
回復 支持 反對

道具其實ok,大家都有,你可以練下點用,當你覺得佢係道具狗,靠道具先打贏你的話,你都用埋道具就已經夠佢打
KF 輸1樣野姐,代理!真係心灰
回復 支持 反對

道具係麻煩D, 不過我覺得冇問題...

我反而覺得有時見到D隊友真係好無奈....
對我黎講呢隻GAME玩TEAM WORK, 要配合先會玩得好
我覺得龜唔係問題, 但龜得黎都應該做好本份...而唔應該企起最後連人都見唔到起度等運到...
回復 支持 反對

我的感受就係樓主玩SD唔過兩年,體會較少較自我
道具都係技術一種,人地多道具亦係幸蛋抽返黎,佢無限地用你都吹佢唔帳
人地工作忙或者節目豐富要玩BJ冇計,好在你冇國服,怕你厭人地大把掛機刷G,5566場
到時我估可能激到你要刪SD,諗起都登你唔底...
R不停卡DELAY,對方龜得種利害過港服,用道具次數國服實多過港服
回復 支持 反對

即使對方用隊具,用腦殘機, 而自己被豬隊友靠害
只要問心無愧,用技術機,不用隊具,努力carry隊友,輸了也快樂!
回復 支持 反對

我的感受就係樓主玩SD唔過兩年,體會較少較自我
道具都係技術一種,人地多道具亦係幸蛋抽返黎,佢無限地用 ...
ben9527 發表於 21-2-2015 01:58

玩六年了,就係咁至感慨SD同以前比眞心喪5少
回復 支持 反對

說白句 我好耐無長玩
都係間唔中先ON下(但都由開服到兒家 真係咩隊友,敵人都見過)
我都只能講句
走位無敢好 技術無敢勁 就做好自己個位
兩樣野都唔差 隊友又唔掂 就自己走埋隊友個位
自己雖然唔用道具都唔鐘意用廚機
但人地用未由得佢 輸贏既野其實真係好閑
(我個人反而最在意根本冇人願意扶新手 佢地上到高頻 比人虐到變人棍 比人厭棄就踢)
(PS.雖然兒家已經少人到踢人既本錢都唔多有)
回復 支持 反對

說白句 我好耐無長玩
都係間唔中先ON下(但都由開服到兒家 真係咩隊友,敵人都見過)
我都只能講句
走位無敢好 ...
2001038 發表於 21-2-2015 19:25

想教但5識打中文
回復 支持 反對