查看: 5507|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 一齊回憶下SDGO比左D咩野你呀?

相信呢度有唔少老手玩家,大家都懷念當初為左自已想要既機體每日拼博。
由當初王牌係AS機既年代(劍西 閃光 炮西... ...)
當時個個都會講一句:好想XXX出呀...?
當時大家都期待自己愛機既出場...
再到為左EX機體刷任升機...(卡戰艦 改機 外掛...)
張自己既機庫搞到成個模型庫咁...
再練好自己既愛機出去同人地一決高下...
果5分鍾既熱血沸騰唔係隻隻GAME都比到你...
本人都係SD識左唔少朋友,一齊開SKYPE開黑房,簡直張自己代入左去個戰場咁打..
總言之,SDGO真係比左好多回憶我,雖然畫質唔高...又多人冇品...但係無可否認SD真係我玩最耐又最好玩既ONLINE GAME
回憶太多,我一個人講唔到落去。大家一齊係呢度回憶下SD比左咩你呀?
回復

其實我比較鍾意用防爆沖EX果陣既SD
回復 支持 反對

其實我比較鍾意用防爆沖EX果陣既SD
my92149 發表於 14-3-2015 23:41

哈哈,你唔講我都唔記得防爆呢樣野...爆左會由OC6跌落OC3...會絕望...
我果時衝命運...由OC6升EX...爆左10次都黎...
回復 支持 反對

我比左好多點數落去就有~SD比我,幾位朋友囉。同條**反面既起因囉~作為抑鬱病人個帳號名好諷刺囉(快樂)
回復 支持 反對

我比左好多點數落去就有~SD比我,幾位朋友囉。同條**反面既起因囉~作為抑鬱病人個帳號名好諷刺囉(快樂 ...
alan28282000 發表於 14-3-2015 23:53

我都記得我係SD都同人嘈過...條氣唔順就上樂古發洩...咩名好諷刺?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

八一力既freedom係最貴
回復 支持 反對

八一力既freedom係最貴
bevisyin 發表於 15-3-2015 02:02 AM

無記錯隻自由係7千5
另一隻正義就
5千幾

名單上果兩個就係機主

回復 支持 反對

雞瘟虐我千百遍,我待SD如初戀!

想起那天玩9YOUSD,那是我去的青春!

我仲記得5年前自己開服拍的片
回復 支持 反對

我都記得我係SD都同人嘈過...條氣唔順就上樂古發洩...咩名好諷刺?
timmykwok4444 發表於 14-3-2015 23:56

我SD個名就係快樂~我本人有重抑鬱~我係識佢真人最後同佢反面。佢好賤,我忍左好多次。我落左個承諾,我係街到見佢一次小佢老母一次。還好,沒撞見。
回復 支持 反對