打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 道具,係可以用的

係就係工廠場 重生點個時係你放我隻沙刹比spdown 我先忍唔住話你 個場由頭到尾我任何1個item都無放過  反正信不信由你
回復 支持 反對

我不嬲都講緊係你上星期屈我放你spdown先   同我1組都係上星期既事,個時你自己清清楚楚咁講 [唔知邊個放先 ...
make55631 發表於 22-4-2015 07:44

笑,識唔識睇字?我屈你放“我"sp down?我話你掉道具落我個隊友度呀,唔係屈你掉落我度呀白痴,我踢你,踢你之前又唔認自己用道具,又鬧9我,我有無唔認自己用過道具?唔通好似你咁咩。各位睇下條友既邏輯,佢話我同佢同組,但如果我同佢同組,請問我如何對佢使用sp down呢?係呀,你放道具先既,你自己都識講個強跳掉左落我隊友(Freedom968)度,
但比我見到所以咪掉你囉,onj
回復 支持 反對

好低能,抵你比人踢,做左野又無膽認,何況只係區區一個道具。開分身,踢完人,比人篤爆,柒左,反駁人又講大話,無邏輯,前後矛盾,話你廢青老實講無問題。
回復 支持 反對

回復 支持 反對

你口口聲聲話人廢青 咁你一定係有為青年啦  我放強跳個時你都唔係場到 你係可以話放我先你spdown先 係你自己講我放你spdown先  講過可唔可以唔好唔認 定係你似條金魚得三秒記憶?!  樹若無皮 必死無疑 人不要臉天下無敵  自己講過既野都唔認 仲想話番中你spdown個個既錯  Ok當我認輸 你可以慢慢係下邊繼續發表你D偉論(有為青年
回復 支持 反對

做咗唔認Orz?
話咗條友唔識睇字架啦 , 佢由始至終都係度話:“你屈我掉你sp down"。我想講,我係見到你用道具掉我隊友,我先出手姐,幾時屈你掉我?你係咪想講我屈你用道具?我系樓上已經解釋咗一切,我只相信自己隻眼,駛唔駛我幫你拍掉道具既出手動作?而且我用道具之後你講咗啲咩?我話有咩問題,之後你自己又講左啲咩呢?假如我見到熟人,我會唔會因為佢對我用道具而問候佢:笑
回復 支持 反對

我有為,咁你呢?“咁你呢?“
你話我不要臉?
“面係人地比,架係自己丟“呢句用系你身上最適合
你做柒左,開分身踢我又比人篤爆,扮曬蟹話唔係你做,點知。。。(so sad樓上有圖)
廢青
回復 支持 反對

踢人既 夠膽做咪認lor 我就成日踢柏林仔嘅  
只可惜我一直做埸主佢入黎又比我踢返
回復 支持 反對

一句到尾!
隻Game都就收皮喇.人地小學雞想扮大佬咪由佢囉

比我就尊登去佢個場比佢踢.家陣唔比佢踢!?
遲下隻Game收左皮佢想踢都冇得踢就會好後悔...
回復 支持 反對

想推返上去,又有人因為道具而踢人
回復 支持 反對