打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [投訴]請將你的投訴心聲回覆在這個帖吧!

關閉 [複製鏈接]
云起 你想既平衡出現左喇!!!
剛剛在各練功點的發現:     依家周圍不再是以前的周圍都是拿弓的...現時槍的比較超開上升,開心喇.. 個個轉槍  用弓既破天拉怪埋身打,d槍跑埋黎 橫掃 兩下冇哂d怪喇  開心喇...
回復 支持 反對

Originally posted by If≠翔°.. at 2006-4-25 19:56:

p得win你又話人強過裝
   弓係咪要p∼win比自己勁d ge人
 先叫pk吾廢!?      

弓同刀PK 弓1定打唔WIN (要1樣LV的EQ)
回復 支持 反對

忠於韓方版本設定,提供自由真實無拘束的武林世界!》 <~欺騙玩家????
由於韓國版本的《墨香Online》最為完整及穩定,故此我們採用韓國原廠設定為基礎,此設定是經過韓國數十人的開發團隊經過四年時間的討論和審批所得出的結果,以配合未來推出的江湖爭霸戰及攻城戰時,提供最為平衡及穩定的環境予各位香港玩家。另外此設定亦乎合《墨香Online》其中一個最主要的特色及目標 - 讓玩家可感受自由真實無拘束的武林世界,無限制地學習武功。

一開始的攻擊設定是跟韓國版本set的,為了「提供最為平衡及穩定的環境予各位香港玩家」,現改了弓暗的攻擊,那是否破壞了那個平衡?

現在弓手既不自由,又不真實,一個弓手點可以打近攻戰??

[ Last edited by 11123444 on 2006-4-26 at 12:57 AM ]
回復 支持 反對

Originally posted by If≠翔°.. at 2006-4-25 11:56:

p得win你又話人強過裝
   弓係咪要p∼win比自己勁d ge人
 先叫pk吾廢!?      

唉 同等pk同刀會嬴?

一係佢呃你 一係弓手壓等招技去到"真"級

如果唔係冇可能嬴到

我而家招技7層 ps:當然有壓過等

打一個 同級既刀 ps:佢冇壓過

我全身都係npc裝+1 不過對靴係綠字

佢就係真係全身npc裝+1

武器都係npc+1

打?

3野比佢ko左

我全敏 佢亂加 有力 有體 有心

你話 佢多血 多mp 乜都好

我打佢 佢護體都未破 我就釘左

如果 你話打得嬴 我乜都得-口-

仲有 佢招技得3層定4層

[ Last edited by hidy133133 on 2006-4-25 at 05:26 PM ]
回復 支持 反對

雲起 你話<忠於韓方版本設定....>

你係咪低嫁...之前壓測~封測有得改時你又唔話[忠於韓方版本設定..]而走去改!

係要等壓測~封測完左喇...到公測 大把人玩既時候..先黎改...

呢d叫 公平咩@__@???? 我覺你地d雲起人員係 壓測~封測時都唔知搞緊乜

完全係垃圾咁!!!!!! 比你代理d game..唔洗講 大部份等汁笠啦 .\"/.
回復 支持 反對

做弓同暗唔滿意既朋友可以唔洗等雲起改la

雲起回覆:
您好,修改弓及暗器的能力值,是經過與韓國原廠開發商嚴謹的相討及各方面的測試後,
為了維護遊戲的平衡性而作出修改的決定,而已修改的設定不會再作任何改變。謝謝﹗
回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2358134
↑e個系我既感受,唔想再打....自己去睇,記住回呀
回復 支持 反對

你知唔知體質係+特殊防x(好似可以令護體冇咁易冇哂),心物係+護體
你全敏唔輸至奇啦,又冇護體,又冇特殊防x,打兩打冇哂護體,令人事半功倍~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

下?你話你升20lv弓好辛苦?
我見我大佬升得幾好喎~~~~唔係太過difficult
你想知道咩野叫做辛苦既,你去玩下劍同埋拳手,打又細力,範圍又少
得個出招快
你地弓手可以一下打到4,5隻怪,拳同劍手呢?得2,3隻炸
如果雲起真係改番曬7月同破天好似以前封測時既弓攻力,唔駛有人玩拳同劍la~~~~

[ Last edited by satanalhk on 2006-4-27 at 06:19 AM ]
回復 支持 反對