查看: 52934|回復: 87
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [投訴]請將你的投訴心聲回覆在這個帖吧!

關閉 [複製鏈接]
很高興你們泣臨本壇來分享墨香online的喜怒哀樂,
本人亦有參與這個遊戲,
整體來說, 是一個不錯的遊戲,

話雖如此, 一個線上遊戲總有好處和壞處,
鑑於近日來不斷投訴這個遊戲之不公平處,
本壇現改開啟一個投訴帖,
希望各會員把心聲回覆在這個帖內.

希望各位會員合作, 請不要說污言,
否則本人便會依法執行, 到時別要怪我唷.

注意: 此帖子之內容將會提交 雲起遊戲代理有限公司 以作參考及投訴!
我們會為玩家爭取合理利益!多謝大家一直以來的支持!

========================================================

同時也請大家不要再開新post(內容與此有關)
否則,將會令NAKUZ墨香討論區的討論環境弄得負面及不愉快!
大家玩遊戲也只求開心及快感吧!

========================================================

你要打埋你既想投訴既原因,希望想要既解決方法,若果對方無改善你又會點做
無呢d基本point 如果唔係人地當收到一個無聊的投訴, 會覺得你無誠意!
最重要係唔好講粗口,因為粗口令人難聽得入耳,對你既建會會反感。
另外,數值改唔改唔係只由雲起話事,都要經韓國墨香同意的!

回復

1萬個支持\./

你個低b雲起冇lala改咩game a.......
弓手同暗過攻.....但佢地防低血少......
由其是招破天.....出招慢到嘔,仲要改低d攻,你係咪玩野丫
你又話破天7月d攻高對其他唔公平??我唔覺
我e+只覺得你對我地d玩弓暗ge好唔公平...
回復 支持 反對

1.話明測試當然會有改動
2.弓暗的升級時間對破壞遊戲平衡
3.弓暗太多,壟斷職業
4.改番既話..對於D為左呢件事Del人重升既玩家唔公平

個人意見,插既話唔好用粗口
回復 支持 反對

我有3個感覺~

1.慘
2.好鬼死慘
3.真係好鬼死慘 = =''
回復 支持 反對

我無限要求雲起佢要改返好佢! \./
平時暗同弓p人果時都廢ga啦,打10場先win2場
諗住升快d學勁技先p,點知又話改,低攻都死,升得勁慢,平時3下一隻,而家6~7下,
死左都未打完啦!升鬼咩!本身己經唔高攻唔高防唔高血,你個雲起咁搞,不如玩熱血算啦,我就係見你地d暗技型先玩炸!
回復 支持 反對

呀仲有,
如果話高攻,刀槍劍仲高啦,下下2百幾3百,我7月未改前都係得2百唔夠炸,改左同7月1層果陣冇分別!咁以後仲邊有人玩暗同弓?冇人玩遠攻,團p就唔洗玩,間接黎講即係唔改返,好快墨香就冇人玩.
回復 支持 反對

現時修改的破天 比垃圾還要廢... 如果說要遊戲平衡,那就沒有遊戲的特色,就如個個玩家都玩同一能力角色一樣,沒有遊行意義•現在的日本和中國大陸的墨香為何沒有這個情況,他們都是弓術較強的,是不是你們公司自作聰明的決定??還是有什麼商業原因令到有這修改•另外現時最少有三分一或以上玩家為這事件不滿,如果只是為了一時的衝動或商業原因而修改,本人和其他玩家都會感覺可怕,而修改遊戲影響三分一玩家,本人和其他受影響的玩家都覺得非常失望•請貴公司慎重考慮,不要魯莽作出胡亂的修改,另外請貴公司在公告解釋此事•免得信譽大打折扣
                                                                被修改至變成垃圾和對云起完全失去信心的人上

[ Last edited by 11123444 on 2006-4-25 at 05:07 PM ]
回復 支持 反對

云起,一間唔識體諒玩家的代理,網虫都好過你多多聲啦
仲有e家呢個問題咁嚴重,你唔解決,無lala又開個新server
我覺得你只不過係夫衍緊我地d玩家囉

[ Last edited by [H]小亨亨 on 2006-4-25 at 05:34 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 月淚無痕 at 2006-4-25 04:42:
1萬個支持\./

你個低b雲起冇lala改咩game a.......
弓手同暗過攻.....但佢地防低血少......
由其是招破天.....出招慢到嘔,仲要改低d攻,你係咪玩野丫
你又話破天7月d攻高對其他唔公平??我唔覺
我e+只覺得 ...

要改技攻,‥就刀先啦
弓同刀玩PK,1技比刀秒殺LA
回復 支持 反對

弓UP LV快,PK唔勁都唔知點唔公平法
回復 支持 反對