打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [投訴]請將你的投訴心聲回覆在這個帖吧!

關閉 [複製鏈接]
我又要投訴多一次////

家陣真係賺錢大過天咩....死雲起....食屎...
為左賺錢無啦啦整多個咩咩大優惠
送咩多福破魂攝心............我諗你咁攪一攪係賺多左呀....

但係你又令好多瓦家蝕錢啦...又有人唔玩...睇你再喧落去有冇錢賺...
回復 支持 反對

Originally posted by 只*想*你 at 2006-7-28 18:17:
可唔可以
放外掛比人DOWN嫁?

乜你咁架?如果真係有外掛...咁就好多人唔會玩架啵
係人都知用外掛9到死架啦...咁唔工平,隻墨香好快就汁架啦~
回復 支持 反對

我覺得最憎係32lv之後,打1個鐘得先得幾%%
經驗值  真係你老闆呀
係咪想玩到我地要入醫院先爽呀??
回復 支持 反對

定....又話唔比人抄圖既.....
而家有人抄...你地又唔理...冇野呀
回復 支持 反對

你地都傻既 唔平衡?
你地想點平衡先
弓 打技點 升lv快 pk廢 呢個好正常  (打唔贏勁怪你自己問題)
暗 出招快 攻最低 有持續傷害 同miss   pk miss到就勁   好正常呀
法 睇你點加 血法就 多血 攻高 但係當你到100%+12層之後就冇得再勁 正常 pk勁
劍 攻高 鋒利而快捷 呢個唔係咁公平 係都改劍唔改弓啦!! pk勁
刀 攻最高  用mp最多 範圍同蒼松有得揮 不過蒼松大dd pk勁 正常
槍 攻第2高 pk廢過刀 範圍大 攻高 收招慢 正常
拳 攻低 範圍細 唯一可以暈人超勁  pk我覺得最屈機 闖少林暈人機率最高暈最耐 pk好勁~ 正常~
我覺得要改就改 刀招東風範圍啦 高過水3就得
回復 支持 反對

開發個個主題都被超級版主扣5分
回復 支持 反對

建議改三才陣,紅人開三才陣時,入陣嗰2人亦必須是紅人.
回復 支持 反對

建議改陣,紅人開陣時,入陣嗰2人亦必須是紅人,陣法才能生效.

我是見到太多紅人躲在月牙中開陣,才堤出這建議.
回復 支持 反對